noodles volos banner

Πρώτη νίκη για Άνθιμο, 3-2 την Ακρόπολη

Ο Παναγιώτης Κουρούπης είδε τον Ανδρέα Τζήμα να σκοράρει δύο φορές Ο Παναγιώτης Κουρούπης είδε τον Ανδρέα Τζήμα να σκοράρει δύο φορές

Σ’ ένα φοβερό από πλευράς θεάματος αλλά και διακύμανσης σκορ παιχνίδι, ο Άνθιμος Γαζής έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας της Ακρόπολης με 3-2. Αυτοί παράλληλα ήταν και οοι πρώτοι βαθμοί για τους Πηλιορείτες, που μετρούσαν πριν το ματς τέσσερις ήττες. 

Η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη βρέθηκε πίσω στο σκορ με φάουλ του Κόκκα στο 27’, αλλά στο 68’ και το 76’ με τον ίδιο παίκτη, τον Τζήμα, έκανε την ανατροπή. Ο υψηλόσωμος φορ σκόραρε αρχικά με ψηλοκρεμαστό πλασέ και στη συνέχεια με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κίτσα, μετατρέποντας το 0-1 σε 2-1. Στο 84’ ο Κόκκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Μιχολίτσης, ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Άνθιμος Γαζής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ του Παπαδόπουλου με σουτ στο 90’ από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής πήρε το πολύτιμο τρίποντο, που τη δίνει άλλη ψυχολογία για τη συνέχεια.  

Last modified onSunday, 22 October 2017 14:55