noodles volos banner

Με καρέ του Χατζητρακόσια 1-6 ο Μαγνησιακός τον Άνθ. Γαζή

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μαγνησιακός μέσα στη Γατζέα και συνέτριψε με 1-6 τον Άνθιμο Γαζή, έχοντας προηγηθεί με 0-4 στο ημίχρονο. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Χατζητρακόσιας, που έκανε καρέ τερμάτων.

Το 0-1 έγινε στο 19’ μετά από πάσα του Θεοδωρόπουλου και εύστοχο πλασέ του Οικονόμου, ενώ ο Κοντοβάς στο 26’ με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Προβιά έκανε το 0-2, για να ακολουθήσουν στο 38’ και το 40’ δύο γκολ του Χατζητρακόσια με πλασέ από το ύψος της περιοχής (0-4).

Ο ίδιος παίκτης με απευθείας κόρνερ και λάθος του τερματοφύλακα Γ. Σαραφίδη στο 57’ και με κεφαλιά σε σέντρα του Οικονόμου στο 66’ έφτασε το σκορ στο 0-6, για να μειώσει ο Άνθιμος Γαζής με αυτογκόλ του Γκέρτσο στο 73'.

Από τη μεριά του Άνθιμου Γαζή υπάρχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ρούση. Οι Πηλιορείτες διαμαρτύρονται συνολικά για πέντε φάσεις, με αποκορύφωμα δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κουρούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Magnesiasports: «Τα 4 χρόνια που είμαι σ’ αυτήν την ομάδα δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία. Αλλά αυτό που έγινε στο Κύπελλο και σήμερα, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δε θέλω να πω περισσότερα για να μη καλέσουν για απολογία. Συγχαρητήρια στον Μαγνησιακό για τη νίκη του».

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Σαραφίδης Γ., Ξηροφώτος (46’ Μπόγιαν), Αλεξίου, Κωστάκης, Παρασκευάς, Κουτσουνίδης (46’ Ταφίλης), Σαραφίδης Ευγ., Δημόπουλος (65’ Καρούτσος), Παπαδόπουλος (65’ Δαμάσκος), Τζήμας, Κίτσας

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Γκέρτσος, Κοντοβάς, Προβιάς, Λιάρος, Μάιπας (70’ Τσιάνος), Οικονόμου (75’ Μιχαλόπουλος), Θεοδωρόπουλος (82’ Μυλωνάς), Δεμίρης (82’ Τσιγαρίδας), Χατζητρακόσιας