noodles volos banner

Πρώτες μεταγραφές για Γαζή οι Κίτσας και Μπόγιαν

Τις δυο πρώτες του μεταγραφές, που είναι προσωπικές επιλογές του προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη, έκανε ο Άνθιμος Γαζής. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι δεκαεφτάχρονοι Άγγελος Κίτσας και Άνι Μπόγιαν. Πρόκειται για δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ-17 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκαν σε Σαρακηνό και Ίασονα Άλλης μεριάς αντίστοιχα. Και οι δυο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν, αφού στόχος της διοίκησης είναι να αναδειχθούν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Επίσης, άλλες πέντε μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών είναι θέμα χρόνου ν’ ανακοινωθούν. Οι παίκτες αυτοί έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στη ομάδα των Μηλεών, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους.

Ακόμη, ο Άνθιμος Γαζής προχώρησε σε άλλες πέντε ανανεώσεις, καθώς συμφώνησαν να συνεχίσουν οι Καρασιώτος Θεόδωρος, Λάσκος Περικλής, Καρούτσος Αποστόλης, Πατρώνης Μανώλης και Παρασκευάς Γιώργος, που είναι όλοι τους Πηλιορείτες.  Πλέον, σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανανεώσει. Εξάλλου, η νέα διοίκηση έκανε από νωρίς γνωστή την πρόθεσή της να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα και δίνεται ιδιαίτερη βάση στο να αποκτηθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου.

Οι πέντε προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια και πρόκειται για βασικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα. Οι Λάσκος και Παρασκευάς είναι δύο έμπειροι αμυντικοί παίχτες που διακρίνονται για το πάθος τους, ενώ οι Καρασιώτος, Πατρώνης και Καρούτσος αποτελούν φερέλπιδες αθλητές από τις Μηλιές.

 

Last modified onThursday, 27 July 2017 19:27