noodles volos banner

Νέα ενίσχυση για Μαγνησιακό με Δεμίρη, Γιαννακούρα και Αλβανό

Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Αποστόλου Αλβανού, Κωνσταντίνου Γιαννακούρα και Κωνσταντίνου Δεμίρη (φωτό), τους οποίους καλωσορίζει στις τάξεις του.

 Ο Κ. Δεμίρης

 Ο Κωνσταντίνος Δεμίρης γεννήθηκε στο Βόλο στις 7/11/1989 κι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου.

Πρώτη του ομάδα ήταν ο Ερμής, ενώ στη συνέχεια όντας φοιτητής, αγωνίστηκε τρία χρόνια στην Κοζάνη με την ομάδα «Πρόοδος Κομνηνών», στο πρωτάθλημα της  Δ’ Εθνικής και με την ομάδα «Ελίνεια Κοζάνης» στην Α’ Τοπική κατηγορία.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Μαγνησία και στον Πύρασο, όπου όμως δεν είχε συμμετοχές λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, για να ενεργοποιηθεί ουσιαστικά στη Δάφνη που αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό στην πορεία του, μένοντας εκεί για τρία χρόνια.

Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στο πρωτάθλημα της Λάρισα και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και πλέον επιστρέφει στην πόλη μας για την ομάδα του Μαγνησιακού.  

 Δήλωση Κωνσταντίνου Δεμίρη

«Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου ν’ αγωνιστώ  στο Μαγνησιακό, αποτέλεσε ο εξαιρετικός τρόπος προσέγγισης από τους παράγοντες της ομάδας, όπως και το πλάνο που υπάρχει για τη νέα χρονιά. Επίσης όλα όσα δημιουργούν εκεί με τα γήπεδα, τις εγκαταστάσεις και γενικά η οργάνωση που υπάρχει, αποτέλεσαν επιπλέον κίνητρο. Εύχομαι τη νέα σεζόν να έχουμε υγεία και να επιτύχουμε τους στόχους μας...»

 

Ο Κ. Γιαννακούρας

 Ο Κωνσταντίνος Γιαννακούρας γεννήθηκε στο Βόλο στις 30/6/1995. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο 12 ετών, σε μεγαλύτερη ηλικία από το συνηθισμένο, καθώς νωρίτερα είχε ασχοληθεί με το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

Στις ακαδημίες έπαιζε ως κεντρικός αμυντικός, ενώ τα χρόνια που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα παίζει στη θέση του σέντερ φορ. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία κι ως επιτελικός χαφ.

Την παρουσία του στα τοπικά πρωταθλήματα την ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών, στον Απόλλωνα Καναλίων, όπου σε επτά συμμετοχές ως βασικός και τρεις ως αλλαγή, πέτυχε εννέα  γκολ, που τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ της ομάδας, τη χρονιά που ο Απόλλων κέρδισε την άνοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.  Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός στη μέση, τον άφησε για διάστημα περίπου ενάμιση χρόνου  εκτός αγωνιστικών χώρων.

Την περσινή χρονιά ξεκίνησε στον Πανιώνιο, όπου έκανε την προετοιμασία και μετά από μια συμμετοχή, στην πρώτη αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου, επέστρεψε  στα Κανάλια.

 Δήλωση Κωνσταντίνου Γιαννακούρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Μαγνησιακού. Για μένα είναι αποτελεί πολύ ιδιαίτερο γεγονός, διότι εκτός του ότι ο Μαγνησιακός είναι μια πολύ ιστορική ομάδα στο τοπικό ποδόσφαιρο, η παρουσία μου εδώ έχει και συναισθηματική αξία, γιατί  ο παππούς μου, Κωνσταντίνος Γιαννακούρας, φορούσε τη φανέλα του Μαγνησιακού, για πολλά χρόνια.

Ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω όσο το δυνατό περισσότερα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Να κάνει μια πολύ καλή πορεία, να είναι ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς  και προσωπικά, αλλά  και σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

 

 Ο Απ. Αλβανός

 Ο Απόστολος Αλβανός είναι γεννημένος στις 07/7/1994, κατάγεται από τη Μυτιλήνη και στην πόλη μας βρέθηκε ως φοιτητής. Η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.  Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών σε ακαδημία της Μυτιλήνης, όπου αγωνίστηκε σε τοπικά πρωταθλήματα με τις ομάδες Οδυσσέας Ελύτης κι Αίαντας Μυτιλήνης.

Στην περιοχή μας αγωνίστηκε σε  Ηρακλή Β., Πανιώνιο και Απόλλωνα Καναλίων. Ως τώρα έχει καταφέρει δυο ανόδους από Β’ σε Α’ Τοπικό, με τις ομάδες του Αίαντα Μυτιλήνης και Ηρακλή Β.

 Δήλωση Απόστολου Αλβανού

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Μαγνησιακού που με εμπιστεύτηκαν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα»