noodles volos banner

Δύο έμπειροι και τρεις φερέλπιδες ανανέωσαν στον Άνθιμο Γαζή

Τσατσαρώνης Γιάννης, Δημόπουλος Παναγιώτης, Ψαθάς Αποστόλης, Αβντιάι Έντρι και Τσεπάνης Αντώνης είναι άλλοι πέντε παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Άνθιμο Γαζή. Όλοι τους είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία της πηλιορείτικης ομάδας να ανέβει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣΘ. 

Ο Τσατσαρώνης (φωτό) έπαιξε σε εννιά ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας δύο φορές, όσες αγωνίστηκε και ο Δημόπουλος. Ο Αβντιάι είχε 7 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, ο Τσεπάνης 6 και όλες ως βασικός και ο Ψαθάς 2, τη μία στη βασική ενδεκάδα. Τσατσαρώνης και Δημόπουλος έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι γνώστες της Α’ Τοπικής, ενώ Ψαθάς, Αβντιάι και Τσεπάνης είναι φερέλπιδες αθλητές και είναι σημαντικό ότι και οι τρεις αγωνίζονται ως «μικροί», αφού είναι κάτω των 20 ετών.

Η νέα διοίκηση του πηλιορείτικου συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Σουίπα για την τεράστια στήριξη και βοήθεια στον σύλλογο των Μηλεών τα τελευταία τρία χρόνια και εύχεται στο μέλλον  αυτή η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί να συνεχιστεί. Επίσης  σε συνεργασία με τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίκτες, ώστε να επιτευχθούν νέες ανανεώσεις αλλά και μεταγραφές.

 

Last modified onSunday, 23 July 2017 13:23