noodles volos banner

"Ο Δημήτρης Στεφανής θα είναι για πάντα Πύρασος"

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πύρασος για τον Δημήτρη Στεφανή, που μετά από 10 χρόνια έφυγε από την ομάδα. Αναλυτικά:

"Μία είδηση που δε θα θέλαμε να είναι δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας, αλλά δυστυχώς έτσι συμβαίνει, είναι ότι ο Δημήτρης Στεφανής δε θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2007 και ήταν από την αρχή μέλος των μεγάλων ομάδων της τελευταίας δεκαετίας. Από τα πρώτα του παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα ξεχώρισε για το δυναμισμό μου, τον αρχοντικό του στυλ, το πάθος, το εύθυμο χαρακτήρα του. Κατάφερε πολύ σύντομα να ηγηθεί όχι μόνο της άμυνας αλλά γενικότερα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρξε αρχηγός του Πυράσου για πολλά χρόνια, ένας από εμάς και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

Τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του Πυράσου. Μαζί γράψαμε ιστορία. Είναι ένας από τους τρεις παίκτες στην ιστορία του συλλόγου που μετράει 6 τίτλους: τρία πρωταθλήματα 2008, 2013, 2014 και τρία κύπελλα 2010, 2013, 2014. Αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στη Δ’ Εθνική, δύο στη Γ’ Εθνική και τέσσερα στην Α’ ΕΠΣΘ όπου τρεις φορές ήταν στην πρωταθλήτρια ομάδα και πέρυσι στη 2η θέση. Προπονητής επίσης στα τμήμα υποδομής. Η τεράστια προσφορά του δεν υπολογίζεται σε αριθμούς. Άλλωστε μία σεζόν την έχασε ολοκληρωτικά στη Δ’ Εθνική και πέρυσι για διάφορους λόγους είχε λιγοστές συμμετοχές. Έγραψε το όνομά του με μεγάλα γράμματα στην 65χρονη ιστορία του συλλόγου. Ο Δημήτρης Στεφανής θα είναι για πάντα Πύρασος! Οι δρόμοι μας χωρίζουν φέτος αλλά δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν"…