noodles volos banner

Ελεύθερος ο Ντάριο Βαν ντε Γουίχε από τον Πύρασο

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, που αποτελεί παρελθόν από τον Πύρασο, έχοντας για έξι χρόνια συνολικά μία αξιόλογη πορεία στον αγχιαλίτικο σύλλογο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για δύο σεζόν, έχοντας 12 εμφανίσεις στην κατηγορία.

Αναλυτική η επίσημη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει πως ο Ντάριο Βαν ντε Γουίχε πήρε την “ελευθέρας” του, ώστε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του πορεία. Ο Ντάριο είχε δελτίο στον Πύρασο τα τελευταία επτά χρόνια, αν κι αγωνίστηκε δανεικός στον Σαρακηνό την περίοδο 2011-12. Υπήρξε μέλος των μεγάλων ομάδων του συλλόγου μας. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Πυράσου, ενώ αγωνίστηκε δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Δε θα ξεχάσουμε ότι υπήρξε υπόδειγμα ήθους, εργατικότητας και συνέπειας, δε θα ξεχάσουμε την απόκρουση σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιτελικού Κυπέλλου 2014 στον Αλμυρό, δε θα ξεχάσουμε την απόκρουση του πέναλτι του Λεοντίου στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του Πυράσου στη Γ’, δε θα ξεχάσουμε τη συνεισφορά του στο ιστορικό σερί ώστε να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα για 1020 λεπτά στο ξεκίνημα της περιόδου 2012-13. Δε λέμε αντί, αλλά εις το επανιδείν…»