noodles volos banner

Νέο μέλος στη διοίκηση της Σκιάθου ο παλαίμαχος Τζ. Καμπουρέλης

Ενισχύεται και διοικητικά η Σκιάθος με την επιστροφή στα δρώμενα του συλλόγου του Τζίμη Καμπουρέλη στη θέση του γενικού γραμματέα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μαζί με τον νέο γενικό αρχηγό Γιάννη Μαρούγκα έχουν προχωρήσει τις επαφές του ως μέλη της επιτροπής μεταγραφών με ποδοσφαιριστές και αναμένονται ανακοινώσεις.

Ως γνωστόν, στη Σκιάθο θα μείνει και τη νέα χρονιά ο προπονητής Νίκος Τσιαντάκης, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι  Παπάρας, Τουρναβίτης, Σαρρής, Μπρέγκου, Δ. Γκιαουράκης, Τάσσος, Σκέμπι, Κεμάλι, Αφοί Τζελάι, Μ. Πρίφτι.

Η ανακοίνωση για τους κ.κ. Καμπουρέλη και Μαρούγκα είναι η εξής:

«Ο Α.Ο Σκιάθου ανακοινώνει την επιστροφή του Τζίμη Καμπουρέλη στα δρώμενα του συλλόγου, μετά από μικρή απουσία, στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο για πάνω από 35 χρόνια από όλα τα πόστα, ως ποδοσφαιριστής, παράγοντας και πάνω από όλα ως αγνός φίλαθλος του Α.Ο Σκιάθου, με την τεράστια εμπειρία του αλλά και την αγάπη του για το αγνό ποδόσφαιρο θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση.

Επίσης, νέος Γενικός Αρχηγός για την σεζόν 2017-2018 θα είναι ο Γιάννης Μαρούγκας, πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες της ΕΠΣΘ που ζει και επιχειρεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας. Έχοντας άριστες σχέσεις με τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη, τον αντιπρόεδρο Μάριο Τσιτσώνη και φυσικά τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο, με τους οποίους τους συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση του συλλόγου μας.

Τα δύο νέα μέλη της οικογένειας του Α.Ο Σκιάθου αποτελούν και μέλη της Επιτροπής Μεταγραφών, η οποία μέχρι στιγμής έχει προσυμφωνήσει με τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κριθεί ικανοί να πλαισιώσουν τον σύλλογο και θα τον βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέες μεταγραφές, η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και οι ακριβείς ημερομηνίες που θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σκιάθου τις εργομετρικές εξετάσεις, έτσι ώστε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιαντάκης να έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι αθλητές μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...

Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!»

Last modified onTuesday, 27 June 2017 12:04