noodles volos banner

Αποχαιρετιστήρια δήλωση με υπονοούμενα από τον Θ. Θεοδώρου

Παρελθόν αποτελεί ο Θάνος Θεοδώρου από την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αλμυρού, τον οποίον οδήγησε στην άνοδο στη Γ’ Εθνική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής, αλλά και στο νταμπλ με την κατάκτηση και του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Με τον έμπειρο τεχνικό επικοινώνησε το magnesiasports, προκειμένου να κάνει μία αποχαιρετιστήρια δήλωση. Σ’ αυτήν εκτός από το να απευθύνει ευχαριστίες, αφήνει και κάποια υπονοούμενα, αφού ευχαριστεί τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι δεν είχε συνεργάτες, ενώ ευχαριστεί ετεροχρονισμένα τον πρόεδρο του Ρήγα Φεραίου κ. Αλεξίου τη σεζόν 2010-11 που ήταν αυτός προπονητής, θέλοντας μάλλον να περάσει κάποιο μήνυμα, που μόνο εκείνος ξέρει.

Αναλυτικά η δήλωση του Θάνου Θεοδώρου στο magnesiasports:

«Αποχωρώντας από την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά και νιώθοντας μεγάλη ικανοποίηση για την επίτευξη όλων των στόχων θα ήθελα με τη λήξη αυτής της συνεργασίας να ευχαριστήσω τον κ. Βούλγαρη, που πίστευε σε μένα τον περασμένο Αύγουστο και κάτω από δύσκολες συνθήκες συμφωνήσαμε να αναλάβουμε την ομάδα, να την ενισχύουμε και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εντός 20 ημερών με μοναδικό στόχο την άνοδο, πράγμα που τελικά το καταφέραμε και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την όλη συνεργασία το προπονητικό τιμ  και πολλά ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για την πειθαρχία τους και την άμεση εξοικείωσή τους σε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από πολύ νωρίς.

 Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή τους και τα καλά τους λόγια μέχρι τώρα, τον φροντιστή της ομάδας κ. Μπελεγρίνη που ήταν όλο τον χρόνο δίπλα μου καθώς και τους γενικούς αρχηγούς κ.κ. Στάθη Κυριάκο και Γιώργο Περπερίδη. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο όνειρο της ομάδας, ελπίζοντας να μην ξαναδημιουργηθεί από το μηδέν, να στηριχθούν ο κορμός και τα παιδιά της περιοχής και να μη χαθεί η ομοιογένεια που ήταν το σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της ομάδας.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ετεροχρονισμένο ευχαριστώ στον κ. Αλεξίου, πρόεδρο του Ρήγα Φεραίου, και τον γενικό αρχηγό κ. Τσελεπή τη σεζόν που ήμουν προπονητής στη Δ’ Εθνική το 2010-11 για την εκτίμηση, τη συμπεριφορά τους στο τέλος μιας “αποτυχημένης” σεζόν, καθώς παρόλο που η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό στον δεύτερο γύρο, υποβιβάστηκε, αλλά και τη σχέση που έχουμε όλ’ αυτά τα χρόνια».

 

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 07 June 2017 22:58