noodles volos banner

Στις 7 Ιουνίου οι εκλογές του Πυράσου

Μεγάλη ήταν η παρουσία των μελών του Πυράσου στη γενική συνέλευση του σωματείου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/5), μεταξύ των οποίων πρώην παράγοντες και πρόεδροι του συλλόγου.

Η διοίκηση έκανε τον διοικητικό απολογισμό της και δήλωσε την παραίτησή της, καθώς παραιτήθηκαν από τη θέση τους όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο πρόεδρος Θοδωρής Στάμος ανέφερε ότι η ομάδα δεν έχει χρωστούμενα και ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι δε θα βρίσκεται στο νέο διοικητικό σχήμα, θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο και με τις γνώσεις και την εμπειρία του, θα συμβάλει στην επόμενη ημέρα του Πυράσου, ο οποίος ξεκινάει χωρίς χρέη και με πολύ καλές προοπτικές που ο ίδιος και οι συνεργάτες του «έχτισαν» την τελευταία δεκαετία.

Ο κ. Στάμος τόνισε επίσης ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ήδη του εξέφρασαν την επιθυμία τους να εμπλακούν στη διοίκηση. Αυτό που ειπώθηκε και συμφωνήθηκε είναι μέχρι την ερχόμενη επόμενη Δευτέρα 5/6 να δηλωθούν στην εφορευτική επιτροπή όλοι όσοι επιθυμούν να μπουν στο νέο συμβούλιο, ώστε να υπάρχει μια ενημέρωση πριν τις εκλογές. Οι εκλογές αποφασίστηκε να διεξαχθούν στα γραφεία του συλλόγου, την Τετάρτη 7/6, με ώρα προσέλευσης στις 19:00 και ώρα εκλογικής διαδικασίας στις 20:00. 

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Πυράσου. Η εφορευτική επιτροπή θα δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων για το διοικητικό συμβούλιο μέχρι μία ώρα πριν τις εκλογές, την Τετάρτη 7/6 στις 19:00. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι: Θοδωρής Στάμος (τηλ. 6951 091121), Δημήτρης Σκαρλάτος (τηλ. 6936 554053) και Γιώργος Πλιάκης (τηλ. 6975 166984).