noodles volos banner

Διαγόρας Στεφ.: Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και τη νέα σεζόν

Ανακοίνωση με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, στην οποία συγχαίρει τον Γ.Σ. Αλμυρού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της φετινής περιόδου, που βρήκε την ομάδα στην τιμητική 3η θέση της Α’ ΕΠΣΘ και διαβεβαιώνει ότι και η νέα περίοδος η ομάδα θα έχει ανάλογη πορεία. Αναλυτικά:

«Με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε, σαν το δυσκολότερο της τελευταίας δεκαετίας, η Διοίκηση του ΔΙΑΓΟΡΑ αισθάνεται την ανάγκη...

-να συγχαρεί δημόσια τον άξιο πρωταθλητή Γ.Σ. Αλμυρού, και να του ευχηθεί την καλύτερη δυνατή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

-να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλο αλλά και τη βοηθό του Κατερίνα Τσιρδάνη, γιατί όλοι μαζί αγωνίστηκαν με πάθος και αυταπάρνηση σε κάθε παιχνίδι, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

-να ευχαριστήσει ακόμη τον κόσμο που πίστεψε στην ομάδα και την στήριξε μέχρι τέλους

-να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καπούλα, ένα πραγματικό παλληκάρι.

Τέλος στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το ίδιο δυνατά και τη νέα αγωνιστική περίοδο».