Logo
Print this page

Σώθηκε η Αγία Παρασκευή- Αποτελέσματα και σκόρερ

Μονομαχία Αγραφιώτη-Βλιώρα στο ματς της Αγίας Παρασκευής Μονομαχία Αγραφιώτη-Βλιώρα στο ματς της Αγίας Παρασκευής

Επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή Β., η Αγία Παρασκευή διατήρησε το +4 από τον Απόλλωνα Καναλίων και σώθηκε από σήμερα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει την τελευταία αγωνιστική, ενώ ο Απόλλων υποβιβάζεται στη Β’ ΕΠΣΘ, παρότι κέρδισε με 1-0 τη Σκιάθο.

Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Ηρακλής είχε μία σημαντική στιγμή με τον Λιάκο, που σούταρε με τη μία διαγώνια μετά από σέντρα του Ασλάνογλου λίγο άουτ, ενώ πριν και μετά απ’ αυτή τη φάση ο πιτσιρικάς Σακελλαρίου είχε δύο αποκρούσεις στα σουτ των Μπόλη και Καραγιάννη. Στην επανάληψη και στο 51’ με πέναλτι που οι φιλοξενούμενοι το θεώρησαν ανύπαρκτο έγινε το 1-0 από τον Μαρμαρινό, ενώ ο Καραγιάννης στο 67’ σημείωσε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Μαρμαρινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στα Κανάλια ο Αν. Μαστακούλης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τσουρή στο 71’ και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης Απόλλων-Σκιάθος. Το 1-0 δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, αφού του χρόνου θα αγωνίζονται στην Β’ Τοπική. Χρέη τεχνικού ανέλαβε για τους Καναλιώτες ο Ανέστης Σανίδας, αφού ο Κώστας Ρέππος παρακολουθεί σχολή προπονητών. 

Στη Σκόπελο, η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 2-0 του Διαγόρα, που έπαιξε με πολύ νεανική σύνθεση και με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, που δεν είχαν αγωνιστεί ως τώρα. Και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Χυσάι, το πρώτο στο 21’ με σουτ από το ύψος της περιοχής και το δεύτερο στο 72’ με ωραίο σουτ μετά από στοπάρισμα με το στήθος και μπαλιά του Σένκο.

Στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, ο Πύρασος νίκησε 1-0 τον Θησέα χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ζαχαράκης με απευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ στο 55ο λεπτό. Η νίκη αφιερώθηκε στον πρόεδρο Άκη Στάμο, που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, και στους εορτάζοντες ποδοσφαιριστές Κώστα Μαλισσόβα και Ντίνο Σκαρλάτο και στον γενικό αρχηγό Κώστα Τζουμερκιώτη. 

 

Last modified onSunday, 21 May 2017 20:44
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]