noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Α’ ΕΠΣΘ το Σάββατο

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχθηκε σήμερα με τον Σαρακηνό Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχθηκε σήμερα με τον Σαρακηνό

Ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε στην έδρα του τον τυπικά γηπεδούχο Σαρακηνό με 1-2, με τα τρία τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται στην επανάληψη. Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους ήταν το δοκάρι του Βούλγαρη μετά από ριμπάουντ που πήρε σε απόκρουση του Γράντα έπειτα από σουτ του Κρανά.

Στο 57’ με σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι ο Κοντοβάς έκανε το 0-1, ενώ το 0-2 έγινε στο 83’. Ο Κρανάς από τα δεξιά έσπασε την μπάλα στην περιοχή για τον Κοντοβά, ο οποίος δεν μπόρεσε να τη βρει, αλλά αυτή έφτασε στον Φαράντο, που δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 91’ ο Σαρακηνός (είχε απειλήσει στο 69’ και το 75’ με τον Σαμαρά για το 1-1) μείωσε στο τελικό 1-2 με σουτ του Κωνσταντάκου μετά από ατομική ενέργεια του ίδιου που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Σταμέλου.

Στη Σούρπη ο Αίαντας με δύο γκολ του Θανάση Κατσαβριά επιβλήθηκε του Άρη Μελισσατίκων με 2-1. Στο 2’ έγινε το 1-0, για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Τσίρος σε 1-1 στο 13'. Το πέναλτι κέρδισε ο Δημόπουλος. Στο 55’ ο Κατσαβριάς έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σουτ εκτός περιοχής.

Τέλος, ο Παγασητικός πήρε το διπλό με 1-2 με αντίπαλο την Ακρόπολη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, με τον 15χρονο Πάρη Χριστογιαννούλα στη δεύτερή του εμφάνιση, αυτή τη φορά ως βασικός, να ξανασκοράρει. Μάλιστα πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του στο 32’ με εναέρια προβολή μετά από διώξιμο του αντίπαλου τερματοφύλακα, με τους Σεσκλιώτες να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ. Πιο μπροστά ο Μ. Τσουκάλης είχε κάνει το 1-0 με προβολή και είχε ισοφαρίσει ο Βουρδάκης στο 18’. 

1sarakinos me gsa

Ο Σαρακηνός, όπως παρατάχτηκε στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού

11kodovas

 Ο Π. Κοντοβάς πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον του Σαρακηνού

photo: Νίκος Μπιντέλας

Last modified onSunday, 21 May 2017 11:27