Logo
Print this page

Πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο ο Γ.Σ. Αλμυρού με πεντάρα

Με το ευρύ 5-0 επικράτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού της Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της 28ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΘ στο Αθ. Ραγάζος, κατακτώντας και μαθηματικά τον φετινό τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Συνάμα οι Αλμυριώτες κέρδισαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την οποία πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τους, ενώ φυσικά άνοιξαν και οι κλασικές σαμπάνιες. Απονομή ωστόσο δεν έγινε σήμερα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Βούλγαρη έπειτα από σέντρα του Νασιακόπουλου και άστοχο πλασέ του Κοντοβά, που απέκρουσε ο Τσιτσιρίκος. Τα τέρματα για τον Γ.Σ.Α. διπλασίασε ο Θωμαΐδης στο 16’. Σ’ εκείνο το σημείο πάλι ο Νασιακόπουλος έκανε τη βαθιά μπαλιά για τον Κρανά που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα για τον έμπειρο χαφ, που την έστειλε στα δίχτυα. Το σκορ του πρώτου μέρους διαμόρφωσε στο 34ο λεπτό ο Βούλγαρης με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, προλαβαίνοντας τους αμυντικούς μετά από λόμπα του Νασιακόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα. Αρχικά, με τον Ακασού στο 61’, όταν ο Βούλγαρης από πλάγια θέση αριστερά στο όριο της περιοχής έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Ιβοριανό μέσο που με πλασέ την έστειλε στο βάθος της εστίας. Το σκορ έκλεισε ο Παυλίδης με κεφαλιά στο 70’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου από αριστερά μεταξύ κέντρου και περιοχής.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος (67’ Κοντογεωργάκης), Καψιώτης, Δημουλάς, Κόκκας, Κυριάκος (53’ Φαράντος), Ακασού, Κρανάς, Νασιακόπουλος, Θωμαΐδης (60’ Παυλίδης), Κοντοβάς, Βούλγαρης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας (50’ Χρόνης), Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής, Λιάτσικος, Τσιλόγλου (69’ Μπούριος), Αγραφιώτης, Καραγιάννης, Κόφφας, Μπόλης

Νίκος Μπιντέλας

1P1

11P2

11P34

11P23

Last modified onWednesday, 17 May 2017 21:44
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]