noodles volos banner

Στις Σέρρες ο Γ.Σ. Αλμυρού για την πρόκριση στα ημιτελικά

Από σήμερα Τρίτη βρίσκεται στις Σέρρες ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος την Τετάρτη στις 16.00 φιλοξενείται στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών από την Ελπίδα Σκουτάρεως για τη φάση των οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και με νίκη οι Αλμυριώτες προκρίνονται στους τέσσερις του θεσμού.

Τη μοναδική απουσία για την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου αποτελεί ο Αραμπατζής, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα ακολουθήσει την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής 19 παίκτες: Χαλάτσης, Σταμέλος, Κοντογεωργάκης, Πλαβός,Κυριάκος, Θωμαΐδης, Τσιάτσιος, Φαράντος, Παυλίδης, Καψιώτης, Δημουλάς, Ακασού, Κωτσιαρίδης, Νασιακόπουλος, Κόκας, Κρανάς, Βούλγαρης, Κοντοβάς, Πρατής.

Φυσικά ο Γυμναστικός θα έχει μαζί του και φιλάθλους, που θα εκδράμουν στη μακεδονική πόλη παρά το εργάσιμο της ημέρας και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών για άλλη μια φορά, θέλοντας να ξαναζήσουν ιστορικές στιγμές.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Χρήστος Τσαλουχίδης από τον σύνδεσμο Κιλκίς με βοηθούς τους συντοπίτες του Χριστάκογλου και Μαλανδρή.