noodles volos banner

Δύσκολα ο Διαγόρας με Πάσχο, 1-0 τον Πρωτεσίλαο

Δυνατό ματς έγινε στο Στεφανοβίκειο, εκεί όπου ο δεύτερος Διαγόρας επικράτησε του Πρωτεσίλαου, που έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο και στο 22’, το σουτ του Καλλιακούδα μετά από πάσα του Κουβελά, απομάκρυνε δύσκολα ο Μάνος, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μπήκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Το σουτ του Κουβελά απέκρουσε ο τερματοφύλακας με … περίεργο τρόπο, καθώς η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπό του, μην μπορώντας στη συνέχεια να μπλοκάρει, και ο Πάσχος το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Στο 56’ η πάσα του Καλλιακούδα είχε ως αποδέκτη τον Πάσχο, που μετά από ντρίπλα σούταρε στο κάθετο δοκάρι.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κάνουν λόγο για καταφανές πέναλτι στο 3’, που δεν τους δόθηκε. Ο Σιαμανίκος τσίμπησε την μπάλα προ του Λουφόπουλου και αυτός τον βρήκε στην κοιλιά με το πόδι, ανατρέποντάς τον, όπως θεωρούν οι Πτελεάτες. Τέλος, στο 93’ ο Μαριγκλέν με απευθείας φάουλ προσπάθησε να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

«Παρά τις βασικές απουσίες οι παίκτες μου κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν, καθώς έλειπαν οι Βουραζέρης, Καμπουρέλης, Γαλογαύρος και Κ. Καραπλιάγκος. Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση δίκαια και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε εκεί», ήταν το σύντομο σχόλιο του Μιχάλη Βαγγόπουλου, προπονητή του Διαγόρα, στο magnesiasports.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Πράσσας, Χολέβας (46’ Καραμανλής), Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης (65’ Καπούλας), Πάσχος, Καλλιακούδας, Γκάμπας Χ. (69’ Γκάμπας Δ.)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Κ.  (70’ Χασιώτης Σ.), Λεϊμονής (58’ Μαριγκλέν), Σιαμανίκος (67’ Λάμπος), Αραπίτσας Αλ., Βούλγαρης, Αραπίτσας Γ.

Last modified onMonday, 01 May 2017 09:54