noodles volos banner

Μείωσε στους τέσσερις ο Πύρασος με τριάρα

Δύο γκολ έβαλε στο Πύρασος-Αγία Παρασκευή 3-0 ο Ζαχαράκης Δύο γκολ έβαλε στο Πύρασος-Αγία Παρασκευή 3-0 ο Ζαχαράκης

Ο Πύρασος επιβλήθηκε εύκολα της Αγίας Παρασκευής με 3-0 στην Αγχίαλο και σε συνδυασμό με το 1-1 στο ματς Διαγόρας-Γ.Σ. Αλμυρού όχι μόνο πέρασε στη δεύτερη θέση, αλλά και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή.

Ο Γιάννης Ζαχαράκης βρήκε δίχτυα δύο φορές, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ. Αρχικά στο 34′ από ασίστ του Σιώμου και στη συνέχεια στο 84′ με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ ενδιάμεσα ο Χ. Δαμάσκος στο 69′ μετά από πάσα του Κόκκα είχε κάνει το 2-0.

Ο Πύρασος είχε τις φάσεις για μεγαλύτερο σκορ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης περνά το ντεμπούτο στην Α’ ΕΠΣΘ του νεαρού Στέλιου Σταντζούρη και μάλιστα ως βασικού με πολύ καλή απόδοση. Επίσης, στο 75′ μπήκε αλλαγή ο Ντίνος Σκαρλάτος, που κι αυτός προέρχεται από την ακαδημία του Πυράσου.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίκος, Γιοβάνης, Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας (75′ Σκαρλάτος), Σταντζούρης, Κόκκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος (55′ Κοτζαθανάσης), Δαμάσκος, Φούκης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής (73′ Γιαννούκος), Λιάτσικος, Κούκιος (77′ Χατζημητροφάνης), Κόφφας (46′ Αγραφιώτης), Καραγιάννης, Παπακώστας, Γιάτσος