noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς του Σαββάτου στην Α’ ΕΠΣΘ

Στιγμιότυπο από το ματς Σαρακηνός-Απόλλων Καν. στο ΕΑΚ Στιγμιότυπο από το ματς Σαρακηνός-Απόλλων Καν. στο ΕΑΚ

Ζωντανός στην υπόθεση «παραμονή» έμεινε ο Απόλλων Καναλίων, που επικράτησε με 1-3 του Σαρακηνού στο ΑΕΚ στην έκπληξη της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, που άνοιξε σήμερα την αυλαία της. Παρότι οι Καναλιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Αλβανού, με δύο γκολ του Τσιουρή και ένα του Μπάρδα πήραν το πολύτιμο διπλό. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα λόγω αποβολών των Καλαμάτα και Πάντσιου. Όμως η κόκκινη στον Καλαμάτα λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού του Πάντσιου ήταν στην εκπνοή. 

Πολύ καλός ήταν ο Πρωτεσίλαος στη Σούρπη και συνέτριψε τον γηπεδούχο Αίαντα, που έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 57 γκολ παθητικό, με 1-5. Οι νικητές ανέτρεψαν στο πρώτο μέρος το γρήγορα 1-0 που έκανε στο 2’ ο Γαρυφάλλου και στην επανάληψη σημείωσαν κι άλλα τρία τέρματα.

Η έκτη σερί νίκη του Θησέα ήρθε με σκορ 1-3 επί του Παγασητικού. Και σ’ αυτήν την αναμέτρηση οι νικητές βρέθηκαν με το «καλησπέρα» νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισαν με κεφαλιά του Αναστασίου μετά από κεφαλιά-πάσα του Μοράλες στο 42’ και πέτυχαν κι άλλα δύο γκολ με Γκουγκούδη και Κόρμπα στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου μέρους.

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου της Α’ ΕΠΣΘ και οι σκόρερ έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ/24η αγωνιστική

ΑΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 1-5

(2’ Γαρυφάλλου-15’  Γ. Αραπίτσας, 37’ Μιχόπουλος, 65’ Σ. Χασιώτης, 87’ , 93’ Αλ. Αραπίτσας)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-3

(2’ Τζορμπατζής-42’ Αναστασίου, 49’ Γκουγκούδης, 80’ Κόρμπας)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. 1-3

(Αλβανός αυτογκόλ, 28’-67’ Τσιουρής, 59’ Μπάρδας)

Last modified onSaturday, 08 April 2017 21:44