noodles volos banner

Σ. Καραπλιάγκος: Ο κόσμος απαιτεί να κερδίσουμε

Την απαίτηση του κόσμου του Στεφανοβικείου να κερδίσουν το ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού έχουν αντιληφθεί οι παίκτες του Διαγόρα, όπως δηλώνει στο magnesiasports o βασικός κεντρικός χαφ της ομάδας του Μ. Βαγγόπουλου, Σπύρος Καραπλιάγκος, ο οποίος έδωσε τη δική του οπτική για το ντέρμπι της χρονιάς, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, στην Α’ ΕΠΣΘ:

«Είναι ένα ντέρμπι, που το περιμένει ο κόσμος, ο οποίος ζει και αναπνέει γι’ αυτό το ματς. Το ζούμε κι εμείς εδώ και μία βδομάδα. Έρχονται κάποια άτομα ακόμα και στις προπονήσεις. Περιμένουμε κι εμείς πολύ κόσμο, αλλά δε θέλουμε να υπάρχουν εντάσεις και να κυλήσουν όλα σε αθλητικά πλαίσια. Για μας δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είναι μία ευκαιρία να πλησιάσουμε τον Αλμυρό και θα είναι εκτός των άλλων και μία νίκη γοήτρου. Θα παίξουμε για όλο το χωριό και για την αξιοπρέπειά μας.

Θα έλεγα ότι ο κόσμος στις καθημερινές επαφές που έχουμε, απαιτεί να κερδίσουμε. Θέλουν κι αυτοί πάρα πολύ τη νίκη και μας το έχουν περάσει και σε μας τους παίκτες.

Μία νίκη την Κυριακή είναι και ένα μήνυμα ότι γίνεται μία σοβαρή δουλειά, ότι έχουμε ανέβει επίπεδο κι ότι έχει αλλάξει η νοοτροπία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, με την έννοια ότι ο κόσμος δεν είναι, όπως παλιά, και είναι πιο ευγενικός.  Θέλουμε ο κόσμος την Κυριακή να είναι δυναμικός και παθιασμένος, αλλά ζητάω και εγώ απ’ αυτόν να βοηθήσει να κυλήσουν όλα σε αθλητικά πλαίσια».

Για το αν θεωρεί δίκαιη δίκαια τη βαθμολογία ο Σπ. Καραπλιάγκος απάντησε: «Χάσαμε δύο βαθμούς με την Α.Ε. Διμηνίου, που μετά διαλύθηκε, και φέραμε δύο φορές ισοπαλία με τον Θησέα. Αυτά τα ματς με αντιπάλους που είναι πιο χαμηλά δίνουν πρωτάθλημα, επομένως για μένα είναι δίκαια η βαθμολογία, γιατί εμείς φταίμε που βρεθήκαμε τόσο μακριά. Έγινε αυτό με την ένσταση και είμαστε λίγο πιο κοντά. Δε νιώθουμε πάντως αδικημένοι. Εξάλλου ο Διαγόρας δεν είναι μαθημένος στον πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη πορεία που έχει κάνει στα χρονικά. Οπότε για μένα είναι επιτυχία που είμαστε σ’ αυτή τη θέση».

Πηγή φωτό: diagorasstef.blogspot

Last modified onFriday, 07 April 2017 20:38