noodles volos banner

Β. Κόκκας: Με νίκη κατά 99% είμαστε πρωταθλητές

Μπορεί να έχει λίγο καιρό στον Γ.Σ. Αλμυρού ο Βαλάντης Κόκκας, αλλά οι παραστάσεις του από αγώνες με μεγάλη κρισιμότητα σε ανώτερο επίπεδο και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική είναι πλούσιες. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός κλήθηκε από το magnesiasports να σχολιάσει το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι στο Στεφανοβίκειο με τον Διαγόρα, επισημαίνοντας τα εξής:

“Είναι παιχνίδι ντέρμπι για την κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε να κερδίσουμε και ν’ αυξήσουμε τη διαφορά κι άλλο. Πιστεύω ότι, αν κερδίσουμε την Κυριακή, κατά 99% θα έχουμε βγει και πρωταθλητές, αν και έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα, γιατί θα αφήσουμε αρκετά πίσω τους δύο συνδιεκδικητές. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά, αλλά με λίγη περισσότερη σοβαρότητα το συγκεκριμένο, γιατί είναι ντέρμπι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό, που για μας είναι ένα αποτέλεσμα, η νίκη.

Όποιες δηλώσεις έχουν γίνει αφορούν καθαρά τις διοικήσεις των δύο ομάδων. Εμείς ως ποδοσφαιριστές κοιτάμε να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα το έργο μας εντός γηπέδου και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Δε μας απασχολεί τι θα κάνει ο κόσμος, γιατί δεν παίζει ποδόσφαιρο, είναι εκτός γηπέδου και θα υποστηρίζει ένθερμα και τις ομάδες. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι αυτό θα κάνουμε».

Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει αγωνιστική διαφορά του Γ.Σ.Α. με τον Διαγόρα απάντησε: «Είμαι στην ομάδα δύο μήνες, αλλά όσο ζω το πρωτάθλημα το διάστημα αυτό, βλέπω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και ο Διαγόρας έχει κάποιους παίκτες που έχουν παίξει πιο ψηλά, όπως είναι ο Αλέξανδρος Κουβελάς, τον οποίον είχα και συμπαίκτη, αλλά κατά γενική ομολογία το ρόστερ του Γ.Σ. Αλμυρού είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο».

Πηγή φωτό: almyrosinfo

Last modified onFriday, 07 April 2017 20:37