Logo
Print this page

Θ. Θεοδώρου: «Πάμε για τη νίκη, όχι για δύο αποτελέσματα»

Την άποψή του για το σπουδαίο ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα κατέθεσε στο magnesiasports ο Θάνος Θεοδώρου. Ο 50χρονος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του πάει μόνο για τη νίκη, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία της, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμη κι αν το κλίμα είναι θερμό, αυτός και οι παίκτες του θα κοιτάξουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά:

«Είναι ένας ματς για μας, όπως όλα τ’ άλλα και δεν το αντιμετωπίζουμε με διαφορετικό ύφος, ούτε υπεροπτικά ούτε με περισσότερο άγχος. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε κάθε Κυριακή.  Σαφώς μας ενδιαφέρει η νίκη και δεν πάμε για δύο αποτελέσματα, γιατί δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και ν’ αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και τη φιλοσοφία της εδώ και τόσο καιρό. Ο Αλμυρός δεν έγινε λόγω ένστασης ξαφνικά κακή ομάδα κι αυτό το απέδειξε στα τρία επόμενα παιχνίδια, που τα κέρδισε και τα τρία, ούτε ξαφνικά ο Διαγόρας μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο απ’ ό,τι έκανε σ’ όλο το πρωτάθλημα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι δομημένες οι ομάδες».

Έπειτα ρωτήσαμε τον κ. Θεοδώρου αν πιστεύει ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει ένα θερμό κλίμα στο Στεφανοβίκειο λόγω και της ιστορίας με την ένσταση και των δηλώσεων που έγιναν εκατέρωθεν:

«Η ένσταση προήλθε σίγουρα από ένα λάθος δικό μας, αλλά είναι κάτι που αφορά και την ομάδα που την κάνει. Αν την ένσταση την κάνει η τέταρτη ή η πέμπτη ομάδα και πιστεύει ότι έτσι μπορεί να περάσει τρεις ομάδες από πάνω, εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε μ’ αυτό. Από κει και πέρα ούτε στον πρώτο γύρο στον Αλμυρό έγινε κάτι ούτε υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, εμείς δε θα ασχοληθούμε καθόλου και θα κοιτάξουμε μόνο το αγωνιστικό. Το να γίνει ένα ντέρμπι μεταξύ πρώτου και δεύτερου αυτή τη στιγμή είναι αναπόφευκτο, αλλά πρέπει να υπάρχει ηρεμία και ψυχραιμία και να το αντιμετωπίσουμε ως ένα ματς, όπως τα υπόλοιπα, γιατί όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Εμείς έτσι κι αλλιώς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι κι ακόμη κι αν δυναμιτιστεί το κλίμα, μπορεί η ομάδα μας να το αξιολογήσει και να μην επηρεαστεί απ’ αυτό. Το τι θα γίνει εκτός γηπέδου, είναι θέμα των υπολοίπων, της ΕΠΣΘ και των διοικήσεων».

Σχετικά με το αν η ομάδα του πηγαίνει να αγωνιστεί, έχοντας ένα αίσθημα ανωτερότητας, ο κ. Θεοδώρου απάντησε: «Δε χρειάζεται να το δηλώνουμε αν είμαστε καλύτερη ομάδα ή όχι. Υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, που κάποιος μπορεί να το αξιολογήσει».

 

 

Last modified onFriday, 07 April 2017 19:28
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]