noodles volos banner

Μ. Βαγγόπουλος: «Το περιμένουμε πολύ καιρό»

Πως μία νίκη της ομάδας του θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, επισήμανε με δηλώσεις του στο magnesiasports ο Μ. Βαγγόπουλος. Ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος υποδέχεται τον Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή στις 16.00, θέλοντας με τρίποντο να μειώσει την απόσταση από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς, έκανε λόγο για πλασματική διαφορά πριν την τιμωρία των Αλμυριωτών για το ματς με τον Πύρασο. Μάλιστα εξήγησε τους λόγους, ανάμεσα στους οποίους ανέφερε πως ο Γ.Σ. Αλμυρού έπαιζε κάποιες φορές με «περίπου αδιάφορους» αντιπάλους. Ακόμη, μίλησε για αλαζονεία και ειρωνεία στα λόγια κάποιων ανθρώπων του Γυμναστικού μετά την ένσταση, αλλά και για το γεγονός ότι άπαντες στον Διαγόρα περιμένουν αυτό το ματς εδώ και πολύ καιρό.

Αναλυτικά ο κ. Βαγγόπουλος τόνισε στο magnesiasports:

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο οι παίκτες, εγώ, η διοίκηση και οι φίλαθλοι το περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα, γιατί η πορεία μας είναι όντως φέτος εντυπωσιακή. Όπως είχα πει το καλοκαίρι, όσο το δυνατόν πιο πολλές ομάδες σταθούν κοντά στον πρωτοπόρο, θα είναι καλό για το πρωτάθλημα. Έτσι κι εμείς θα κοιτάξουμε την Κυριακή να κερδίσουμε, για να δώσουμε καινούριο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Για τη διαφορά με διψήφιο αριθμό που είχε χτιστεί ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο υπήρχαν κάποιοι λόγοι. Κατ’ αρχάς έχει ευθύνη ο Πύρασος και ο Διαγόρας. Η δεύτερη αιτία ήταν ότι η τύχη σε ορισμένα καθοριστικά παιχνίδια ήταν με το μέρος του Αλμυρού και δικαιολογημένα, γιατί ήταν πρωτοπόρος, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι κάποιες ομάδες, όταν έπαιζαν με τον Αλμυρό, ήταν περίπου αδιάφορες, συν ότι είχαμε και την αποχώρηση του Διμηνίου από το πρωτάθλημα. Εμείς φέραμε ισοπαλία με την ΑΕ Διμηνίου, όταν ήταν μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Γι’ αυτούς τους λόγους που προανέφερα χτίστηκε η διαφορά, που ήταν για μένα πλασματική.

Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι δηλώσεις κάποιων ανθρώπων μετά την ένσταση ήταν σε πολύ ειρωνικό και αλαζονικό ύφος. Παρολ’ αυτά, εμείς το παραγνωρίζουμε και πιστεύω ότι η φιλοξενία μας στην αποστολή θα είναι άψογη.

Αγωνιστικά, καλώς ή κακώς, αυτά τα ντέρμπι κρίνονται στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες πέρα από την ποιότητα που έχει κάθε ομάδα και στο πόσο το θέλει ο καθένας. Εμείς αυτά τα στοιχεία θεωρώ ότι τα έχουμε και θα πάμε στο παιχνίδι αυτό, για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε ματς, και για να δώσουμε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη τώρα από εκείνη που είχαμε παρουσιάσει στο ματς του πρώτου γύρου στον Αλμυρό. Παρόλ’ αυτά, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε ένα πολύ τυχαίο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η εικόνα μας στον δεύτερο γύρο είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο».

Όσο για την παρουσία των φιλάθλων στην κυριακάτικη αναμέτρηση τόνισε:

«Γενικώς οι φίλαθλοι στο Στεφανοβίκειο είναι εκδηλωτικοί, θα έχει αρκετό κόσμο, αλλά αυτό εμάς δεν πρέπει να μας αγχώσει και να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και από κει και πέρα, αν έρθει το αποτέλεσμα, όπως το φανταζόμαστε, θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα δώσουμε καινούριο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

 

 

 

 

Last modified onFriday, 07 April 2017 19:27