noodles volos banner

Επεισοδιακό 2-2 ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Πύρασο

Οι παίκτες του Πρωτεσίλαου στο τέλος του σημερινού ματς Οι παίκτες του Πρωτεσίλαου στο τέλος του σημερινού ματς

Επεισοδιακό ήταν το ματς ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Πύρασο, που έληξε ισόπαλο 2-2, με πολλούς μάλιστα φίλους ποδοσφαίρου να παρακολουθούν τον αγώνα και ειδικότερα του Γ.Σ. Αλμυρού, αφού υπήρχε άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά την τιμωρία της ομάδας τους. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 68’ του Παπαδόπουλου και του Σφάκα. Από κει και πέρα κι ενώ ήδη είχαν σημειωθεί και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων και κρατήθηκαν και πολλές καθυστερήσεις από τον Νικόπουλο, αφού κύλησαν αρκετά λεπτά λόγω της σύρραξης που σημειώθηκε.

Στο 20’ ο Σέργιος Χασιώτης μάρκαρε αντικανονικά σύμφωνα με τον διαιτητή τον Σιώμο και καταλογίστηκε πέναλτι, με τους γηπεδούχους να ισχυρίζονται ότι ο παίκτης τους βρήκε την μπάλα και τους φιλοξενούμενους ότι πρόκειται για καθαρό πέναλτι, αφού ο παίκτης τους «γκρεμίστηκε».

Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Κοτζαθανάσης κάνοντας το 0-1, που ανατράπηκε από τους Πτελεάτες πάρα πολύ γρήγορα, αφού μέχρι το 26’ προηγούνταν με 2-1. Συγκεκριμένα στο 23’ ο Γ. Αραπίτσας πέρασε όλον τον κόσμο και έδωσε την ασίστ στον Μαριγκλέν, ο οποίος σε άδεια ουσιαστικά εστία έκανε το 1-1, ενώ στο 26’ ο Σέργιος Χασιώτης έδωσε στον Αλέκο Αραπίτσα κι αυτός με τη μία με κάθετη πάσα βρήκε τον αδερφό του Γιάννη, που στο τετ-α-τετ έγραψε το 2-1. Στο 50’ ο Κοτζαθανάσης είχε απευθείας φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 58’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με κεφαλιά του Μπασδάνη μετά από φάουλ του Κόκκα. Στο 68’ αποβλήθηκαν, όπως είπαμε οι Παπαδόπουλος και Σφάκας για αψιμαχία στην προσπάθεια του παίκτη του Πυράσου να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι θα μπορούσαν σε δύο καλές στιγμές στο τέλος να πάρουν το παιχνίδι, σε σουτ του Χ. Παναγιώτου στο 85', που απέκρουσε ο Τσιλίγκος, και σε ανεπιτυχή προσπάθεια του Γ. Αραπίτσα να πλασάρει από μακριά σε κενή εστία στο 90'. Επίσης, οι Πτελεάτες τα έχουν με τον διαιτητή Νικόπουλο για την αποβολή του Παπαδόπουλου, αφού λένε ότι δεν έκανε τίποτα και με βάση τα όσα αναληθή, όπως υποστηρίζουν, ότι έγραψε ο νεαρός ρέφερι στο φύλλο αγώνος (ότι έπιασε τον Σφάκα από τον λαιμό και ότι τον γρονθοκόπησε) κινδυνεύει με τιμωρία ακόμη και έξι αγωνιστικών. Παράλληλα, προς τιμήν τους παραδέχονται ότι άλλος παίκτης τους έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα. 

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Σ. Χασιώτης (62’ Μαλλιαρός), Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Αλ. Αραπίτσας (84’ Λεϊμονής), Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Μαριγκλέν (70’ Χ. Παναγιώτου), Γ. Αραπίτσας

ΠΥΡΑΣΟΣ:  Τσιλίγκος, Μπασδάνης, Ρουκάς (λ. τρ. 46’ Κόκκας), Χατζητρακόσιας (λ. τρ. 32’ Φούκης), Γιοβάνης, Κοτζαθανάσης (λ. τρ. 75’ Βαν ντε Γουίχε), Μαλισσόβας, Σιώμος, Σφάκας, Ζαχαράκης, Δαμάσκος

Last modified onSaturday, 01 April 2017 19:46