noodles volos banner

Ξόρκισε την τιμωρία με άνετο διπλό στη Σούρπη ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ξόρκισε την τιμωρία από τον αγώνα με τον Πύρασο ο Γ.Σ. Αλμυρού με εύκολο διπλό απέναντι στον Αίαντα, του οποίου επικράτησε στη Σούρπη με 1-4, με τους παίκτες του Θάνου Θεοδώρου να δείχνουν πεισμωμένοι από τα γεγονότα της βδομάδας που προηγήθηκαν.

Στο 1’ από φάουλ από τα αριστερά του Μπιρτσάι, ο Χαλάτσης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Κραβαρίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα, κάνοντας το 1-0. Από κει και πέρα ό,τι φάση έκανε ο Γ.Σ. Αλμυρού μέχρι την ανάπαυλα έγινε γκολ, αφού πρώτα στο 21’ ο Τσιάτσιος ζήτησε πέναλτι, αλλά παρατηρήθηκε με κίτρινη για θέατρο, με τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων να είναι έντονες.

Το 1-1 σημειώθηκε στο 33’, όταν ο Νασιακόπουλος με φάουλ από την αριστερή πλευρά βρήκε στο πρώτο δοκάρι τον Τσιάτσιο, που πήρε την κεφαλιά. Ενστικτωδώς ο Λαγός έδιωξε, αλλά  Κοντοβάς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 40’ είχαμε μία πανομοιότυπη φάση, αφού πάλι από στημένο του Νασιακόπουλου (κόρνερ από αριστερά), ο Τσιάτσιος ξαναπήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αυτή τη φορά χρίστηκε αυτός σκόρερ, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι. Το 1-2 δεν ήταν όμως το σκορ του πρώτου 45λεπτου, αφού στο 45’ εκ νέου ο Νασιακόπουλος από θέση μέσα αριστερά έσπασε την μπάλα για τον Κοντοβά κι αυτός ολοκλήρωσε επιτυχώς τη φάση (1-3) με πλασέ μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Γ.Σ. Αλμυρού διεύρυνε τον δείκτη του σκορ, καθώς στο 58’ από κάθετη του Ακασού ο Θωμαΐδης βγήκε μόνος και πλάσαρε σωστά στο τετ-α-τετ (1-4). Ωστόσο, στη συνέχεια ο Γυμναστικός έριξε ταχύτητα και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Νίκος Μπιντέλας