noodles volos banner

Ζ. Ντελόπουλος: Ο κ. Περπερίδης εξόργισε τον κόσμο του Διαγόρα

Ότι αυτός δεν ήθελε να κατατεθεί ένσταση για το κύρος του αγώνα Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος, αλλά σεβάστηκε την απόφαση της διοίκησης αλλά και την επιθυμία του κόσμου, ο οποίος έχει εξοργιστεί με τις δηλώσεις του πρόεδρου του Γ.Σ.Α., κ. Περπερίδη, δήλωσε μιλώντας στον Βόλος 9.86 ο ισχυρός άνδρας και βασικός χρηματοδότης του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ζήσης Ντελόπουλος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να κάνουμε την ένσταση, η οποία έγινε αποδεκτή και μάλλον την κερδίζουμε.

Όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά, τα μέλη της διοίκησης και εγώ ως χορηγός κάναμε κάποια όνειρα, τα οποία δικαιούμαστε να έχουμε όλοι. Εμείς ζούμε με το όνειρο της ανόδου της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και τα φόντα και ως ομάδα αγωνιστικά, αλλά και με γήπεδα, με αποδυτήρια, με κόσμο, με διοίκηση και χρήματα, που μπορούμε να σταθούμε στη Γ’ Εθνική. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος, έχω μάθει τα παιχνίδια να τα παίζω στον αγωνιστικό χώρο κι όχι εκτός.

Αλλά, επειδή λειτουργώ δημοκρατικά, ήταν απόφαση όλων των μελών της διοίκησης να γίνει ένσταση, άσχετα που εγώ είπε ότι δε μας τιμά ιδιαίτερα! Σεβάστηκα όμως τα μέλη και κάναμε την ένσταση, γιατί λειτουργούμε ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Όλα τα παιδιά έχουν ένα δυνατό όνειρο, η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι έχει φτάσει η στιγμή και πρέπει να εκπληρωθεί αυτό το όνειρο, που δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ίσως το δικαιούμαστε κιόλας μετά από τέτοιο αγώνα που κάνουμε.

Σε όποια ομάδα βάζω χορηγία κάνει πρωταθλητισμό (σ.σ. ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας). Έχω βρει τη συνταγή, που είναι “κάτω την μπάλα”. Ένας λόγος που κάναμε την ένσταση είναι ότι ο κ. Περπερίδης, που είναι πρόεδρος στον Αλμυρό, έχει εξοργίσει τους φιλάθλους του Διαγόρα Στεφανοβικείου. Δεν τους σεβάστηκε καθόλου με κάποια μηνύματα στο facebook και κάποιες δηλώσεις στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που κάναμε την ένσταση. Δεν έχουν μάθει να έχουν χαμηλά την μπάλα. Μου θυμίζουν λίγο τον κ. Μπέο, που ασπάζομαι ότι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο, αλλά έλεγε “ποια Νίκη, την κομμώτρια;”. Τελικά το ζήσαμε η Νίκη να είναι επτά βαθμούς πίσω και πήρε και το πρωτάθλημα. Βγήκαμε και πρωταθλητές.

Μάλιστα μετά απ’ αυτό ήμασταν σ’ ένα τσιπουράδικο και ήρθε ο κ. Μπέος με τη γυναίκα του και δε μου έδωσε το χέρι, γιατί, όπως μου είπε, είμαστε αντίπαλοι. Εγώ του απάντησα ότι δεν είμαστε αντίπαλοι, αλλά μόνο στον αγωνιστικό χώρο και τελικά μετά από παρότρυνση κάποιων φίλων του μου έδωσε το χέρι και συγχαρητήρια. Οι μεγάλοι παράγοντες εκεί φαίνονται, όταν αποδέχονται τον ανώτερο.

Για να δώσω την είδηση, ετοιμάζομαι να ηγηθώ σε μεγάλο σύλλογο. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαστε υγιείς παράγοντες. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε να ηγηθούμε.

Στη συνέχεια ο κ. Ντελόπουλος αναφέρθηκε και πάλι στον Διαγόρα: «Ο κόσμος βλέπει τη δουλειά που γίνεται, βλέπει ότι η διοίκηση είναι πάρα πολύ κοντά στα παιδιά, ότι έχουμε έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, τον αγώνα που δίνουν κάθε μέρα οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε η μοναδική ομάδα που κάνει με 24-25 ποδοσφαιριστές προπόνηση. Δεν είναι τυχαία η θέση που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα και μπορώ να πω ότι κόβουμε τα περισσότερα εισιτήρια στην κατηγορία.

Άξιο αναφοράς είναι και η ακαδημία μας. Εμείς λέμε αλήθειες, ότι μπορούμε να πληρώσουμε μέχρι εκεί και το κάνουμε στην ώρα του. Δε λέμε ότι θα κάνουμε πράγματα και δεν κάνουμε τίποτα. Εμείς το δείχνουμε αυτό και στον κόσμο, γιατί και ο κόσμος μας πίεσε να κάνουμε την ένσταση, θέλοντας να φανεί ότι μέχρι το τέλος μπορούμε να διεκδικήσουμε. Σεβαστήκαμε τον κόσμο, γιατί στηρίζει την ομάδα και κάναμε την ένσταση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

 

 

 

 

Last modified onThursday, 23 March 2017 11:34