noodles volos banner

Σκόραραν πάλι οι τερματοφύλακες και πήρε το διπλό η Σκιάθος

Η Σκιάθος έχει καταφέρει φέτος να κατέχει ένα ρεκόρ, που δύσκολα το συναντάς, αφού και οι τρεις τερματοφύλακές της έχουν σκοράρει. Ο Παπάρας, που αγωνίζεται κανονικά κάτω από τα δοκάρια με πέναλτι, όπως και οι άλλοι δύο, Νικολαΐδης και Μπάμπα, που παίζουν συνήθως ως φορ ο πρώτος και ως δεξιός χαφ ο δεύτερος.

 Σήμερα στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος στο εξ αναβολής ματς ανάμεσα στην Ακρόπολη και τη Σκιάθο, το οποίο οι νησιώτες κέρδισαν με 2-3, οι δύο τελευταίοι βρήκαν δίχτυα, για 4η φορά ο Νικολαΐδης και για 2η ο Αμαρίλντο Μπάμπα στο φετινό πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές απουσίες και κατέβηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω του εργάσιμου της ημέρας, η Ακρόπολη με 12 ποδοσφαιριστές και η Σκιάθος με 13. Η Σκιάθος έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 9’, όταν ο Σαρρής είχε δοκάρι, ενώ και η Ακρόπολη είχε τις δικές της καλές στιγμές. Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Νικολαΐδη με πλασέ, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 58’ με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Παγώνη, που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Παπάρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να γλιτώσει το γκολ.

Στο 63’ ο Παγώνης παραλίγο να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ, έχοντας δυνατή κεφαλιά λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο επόμενο λεπτό ο Σαρρής είδε το σουτ που επιχείρησε να το μπλοκάρει ο Ανατολής.

Στο 69’ ο Νικολαΐδης από θέση μέσα δεξιά της περιοχής έβγαλε την παράλληλη πάσα για τον Σαρρή κι αυτός με πανέμορφο αριστερό πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, κάνοντας το 1-2.

Στο 77’ ο Μπάμπα νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ανατολή, αλλά στο 82’ ο ίδιος σκόραρε μετά από συνεργασία με τον Νικολαΐδη, που δημιούργησε και δεύτερο τέρμα, έχοντας σκοράρει και το πρώτο, όπως σημειώσαμε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τσουκάλης, που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσάκα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Τσουκάλης): Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασσιάς, Φώτου Δ., Παππάς, Αξιώτης Στ. Τσουκάλης, Παγώνης, Βλιώρας, Ντόντος, Πούλιος (46’ Μπέας)

ΣΚΙΑΘΟΣ (Τσιαντάκης): Παπάρας, Τάσσος, Τσάκας, Ελ. Πρίφτι, Τουρναβίτης, Ντόρις Πρίφτι, Μπρέγκου, Φερετζέλης, Μπάμπα (84’ Τζελάι), Γαζέτης (30’ λ. τρ. Νικολαΐδης), Σαρρής