noodles volos banner

Αναβλήθηκε το Σαρακηνός-Παγασητικός

Αναβλήθηκε με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ ο αγώνας Σαρακηνός-Παγασητικός για την 20η αγωνιστική της Α’ Τοπικής.

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ λόγω της βροχής των τελευταίων ημερών δεν ήθελε να γίνουν τρεις αναμετρήσεις από Σάββατο έως την επόμενη Τετάρτη στο ΕΑΚ του Βόλου (την Κυριακή 12/3 για το Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών παίζουν ΑΣ Βόλος 2004-Τρίκαλα 2011 και την 15/3 ΕΠΣ Αχαΐας-ΕΠΣ Σερρών), αφού υπήρχε κίνδυνος να πάθει ζημιά ο αγωνιστικός χώρος. Γι’ αυτό η ΕΠΣΘ ανέβαλε το παιχνίδι Σαρακηνός-Παγασητικός, που είχε οριστεί για το Σάββατο, ενώ δε βρέθηκε άλλο γήπεδο για την Κυριακή το μεσημέρι.

Η απόφαση της ΕΠΣΘ: «Κατόπιν του υπ. αριθμ. 2868/ΔΑ445 εγγράφου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της αδυναμίας ορισμού αγώνος την Κυριακή το απόγευμα συμφώνως με το Άρθρο 8 παρ. 10 της Προκήρυξης  Πρωταθλήματος, ως επίσης και λόγω αδυναμίας εξευρέσεως ετέρου κατάλληλου γηπέδου εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ απεφάσισε την αναβολή του αγώνος μεταξύ των Σωματείων- Μελών μας ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ».