noodles volos banner

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των ακαδημιών του Ηρακλή Β.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Ηρακλή Βόλου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία του Συλλόγου. Στην εκδήλωση εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο α’ αντιπρόεδρος κ. Παύλος Κρικελάς, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία σε παιδιά και γονείς αναφέρθηκε στη σημασία του αθλητισμού για τους λιλιπούτειους αθλητές στου Συλλόγου.

Εκτός από τον κ. Κρικελά, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ηρακλή, κ. Ευάγγελος Εμμανουήλ, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας αποτελούμενη, από τους Κιπτίου, Τζιόλα, Βλιώρα και Μακρή, με τον προπονητή τους κ. Κυριάκο Κοκκινάκη και την προπονητή των ακαδημιών κα Φαίη Κοροβού.

Το τυχερό νόμισμα «έπεσε» στον Πέτρο Γεωργούση της ομάδας junior και αντιστοιχεί σε δωρεάν συνδρομή ενός μήνα. Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες του Ηρακλή Βόλου και πληροφορίες δίδονται από την κα Ντέμη Τσικμή, που έχει τη γραμματειακή υποστήριξη στα γραφεία του Συλλόγου απέναντι από το αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και στο τηλέφωνο 2421086025 τις ώρες 10.30-14.00 και 18.00-21-00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.

11korovou sesos