noodles volos banner

Στ. Αρσένος: "Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση άνοδος"

Εδαφος από την κορυφή της Α' ΕΠΣΘ έχασε ο Πύρασος, μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου, παρά τις επιθετικές προϋποθέσεις που δημιούργησε, έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα στα Κανάλια και παράλληλα στο -8 από τον πρώτο της βαθμολογίας, Γ.Σ. Αλμυρού, και στο -2 από το δεύτερο, Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Στέλιος Αρσένος, μιλώντας στο magnesiasports αναλύει τους λόγους που απομάκρυναν τον Πύρασο από την κορυφή, σκιαγραφεί τη φετινή προσπάθεια του νεανικού συνόλου, ενώ μεταφέρει την αισιοδοξία του αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως μπορεί ο Γ.Σ. Αλμυρού να έχει τη βαθμολογική διαφορά και την ψυχολογία υπέρ του, ωστόσο αυτός και οι παίκτες του συνεχίζουν την προσπάθεια με την ίδια όρεξη, στοχεύοντας αρχικά στη συλλογική βελτίωση και στη συνέχεια τη διεκδίκηση της ανόδου. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου:

Για την εικόνα απέναντι στον Απόλλωνα και το ισόπαλο αποτέλεσμα: "Στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Καναλίων, αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τα πρώτα δευτερόλεπτα, καταφέραμε και αντιδράσαμε και με γκολ του Κοτζαθανάση ισοφαρίσαμε και παλέψαμε για την ολική ανατροπή. Παρά το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή και πολλές ευκαιρίες, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ετσι είναι δυστυχώς το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν έχουμε ψυχραιμία στην τελική πάσα και την τελική προσπάθεια. Αυτό μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, διότι από τη μία βλέπω ότι δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά από την άλλη δεν σκοράρουμε όσο εύκολα θα έπρεπε. Είναι ευχάριστος προβληματισμός αλλά πρέπει να τον λύσω".

Για το αν έχει τελειώσει η υπόθεση άνοδος: "Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η υπόθεση της πρωτιάς και της ανόδου έχει τελειώσει. Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά μας με δύσκολα παιχνίδια για όλους τους διεκδικητές της ανόδου. Παρόλα αυτά, ο Γ.Σ. Αλμυρού φαίνεται να πατάει καλά και έχει την ψυχολογία υπέρ του. Εμείς διαθέτουμε μία νεανική ομάδα και θα συνεχίσουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για το "χτίσιμο" της ομάδας του Πυράσου: "Εχουμε βάλει στόχο τον πρωταθλητισμό. Ο Πύρασος αποτελείται από νεαρά παιδιά και κάθε φορά στην ενδεκάδα υπάρχουν τέσσερις - πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών από τη Ν. Αγχίαλο, τις γύρω περιοχές, αλλά και το Βόλο. Είναι μία καινούργια ομάδα, τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και με χαροποιεί αυτό. Ακολουθούν τις οδηγίες μου, προσφέρουμε γρήγορο τρόπο ανάπτυξης και έχουμε πετύχει ήδη πολλά απ' αυτά που θέλω να τους περάσω. Σίγουρα υπάρχει πίεση και συγχαρητήρια στα παιδιά. Μόνο με περισσότερη δουλειά μπορούμε να γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί. Τη δυναμική μας την έχουν αναγνωρίσει οι αντίπαλοι. Επίσης, οι εμπειρίες που αποκομίζουμε χτίζουν το μέλλον των παιδιών και του συλλόγου. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα δικαιούται να είναι ψηλά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας".

Last modified onTuesday, 07 February 2017 15:47