noodles volos banner

Διαγόρας: "Εμπαθής η διαιτησία του κ. Ρούσση"

Ως εμπαθή χαρακτήρισε τη διαιτησία του κ. Ρούσση στο ματς με τον Άρη Μελ. η δοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, λόγω του μη καταλογισμού δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του ΑΕΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, παρότι δεν είναι της αρεσκείας της οι επικριτικές ανακοινώσεις για τη διαιτησία, σήμερα αισθάνεται την ανάγκη να  καταγγείλει δημόσια τη διαιτησία του διαιτητή κυρίου Ρούσση στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στο ΔΙΑΓΟΡΑ και τον ΑΡΗ Μελισσατίκων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. 

Η εν λόγω διαιτησία ήταν τουλάχιστον εμπαθής απέναντί μας, καθώς ο κύριος Ρούσσης αρνήθηκε τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη στο 60' περίπου, όταν σε κεφαλιά του Πάσχου χέρι αντιπάλου διώχνει σε κόρνερ και η δεύτερη, όταν σε σέντρα του Κουβελά προς την αντίπαλη εστία, στο 77', αποκρούει την μπάλα χέρι αντιπάλου.

Είμαστε έτσι υποψιασμένοι ότι μπορεί να υποκρύπτονται άλλα συμφέροντα, γι' αυτό και φωνάζουμε σήμερα που είμαστε όρθιοι και όχι αύριο, όταν κάποιοι φροντίσουν το πρωτάθλημα να έχει κριθεί πρόωρα. 

Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο και καταφέραμε να συγκρατήσουμε την οργή των φιλάθλων μας έναντι του διαιτητή, αλλά σε αυτό βοήθησε και η τελευταία φάση του αγώνα. Τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία, "πονηρές" διαιτησίες και μάλιστα από διαιτητές που μέχρι χθες έχαιραν της εμπιστοσύνης μας, μας κάνουν καχύποπτους και σίγουρα υποψιασμένους. Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι δεν έχουμε να προσάψουμε κάτι στους δύο βοηθούς διαιτητές, ενώ οφείλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του ΑΡΗ, και τον κόουτς Ακτσιαλή για την αγωνιστική τους παρουσία που ήταν άψογη".