noodles volos banner

Με τρία γρήγορα γκολ, Πρωτεσίλαος-Σαρακηνός 2-1

Με τακουνάκι σκόραρε ο Αλέκος Αραπίτσας το νικητήριο γκολ της ομάδας του Με τακουνάκι σκόραρε ο Αλέκος Αραπίτσας το νικητήριο γκολ της ομάδας του

Με 2-1 επικράτησε ο Πρωτεσίλαος του Σαρακηνού στον Πτελεό, με τα τρία τέρματα της συνάντησης να σημειώνονται πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Στο 3’ ο Θανάσης Παπαδόπουλος από κάθετη μπαλιά του Αλ. Αραπίτσα βγήκε στο τετ-α-τετ και πλάσαρε σωστά τον Γράντα για το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό για φέτος, ενώ στο 7’ από λάθος του Τίτα, που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια, προσπαθώντας να μπλοκάρει στον αέρα, ο Καλαμάτας ισοφάρισε.

Γρήγορα, όμως, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ στο 13', με τακουνάκι του Αλ. Αραπίτσα, που από δημιουργός έγινε σκόρερ, αλλάζοντας ρόλους με τον Θανάση Παπαδόπουλο, που του έβγαλε την ασίστ. Στο 90' μάλιστα ο Αλέκος Αραπίτσας είχε δοκάρι, που ήταν το δεύτερο στον αγώνα για την ομάδα του, που είχε το πρώτο στο 25' με τον Ραφαήλ Μιχόπουλο σε κεφαλιά, την οποία βρήκε αρχικά με τα ακροδάχτυλα μετά από εκτίναξη ο Γράντας. 

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Τσόγκας, Σιαμανίκος, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Κ., Αραπίτσας Γ. Βούλγαρης (83' Χασιώτης Σ.), Παπαδόπουλος (75' Παναγιώτου Χ.), Μαριγκλέν (58' Μαλλιαρός), Αραπίτσας Αλ.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σουάρες, Γιαουπλάρι, Ζαρίφης (83' Κωνσταντάκος), Σούδης (70' Ιωάννου). Σαμαράς (61' Μπέικος), Κοντοβάς, Καλαμάτας, Νιαώτης, Δημητριάδης

 

Last modified onSaturday, 04 February 2017 19:06