noodles volos banner

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην Α’ ΕΠΣΘ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού διατήρησε με ευκολία το +3 από Διαγόρα και Πύρασο μετά τη νίκη του επί του Σαρακηνού με 4-1 εντός έδρας, ενώ αν κερδίσει τη Σκόπελο εκτός έδρας στο μοναδικό εξ αναβολής παιχνίδι στην Α’ ΕΠΣΘ, με το οποίο θα τελειώσει και τυπικά ο πρώτος γύρος, θα πάει στο +6.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου στο τελευταίο παιχνίδι της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής άνοιξε το σκορ στο 31’ με κεφαλιά του Π. Κοντοβά, για να γίνει το 2-0 πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Πλαβό στο 52'. Ο Γ. Κοντοβάς μείωσε σε 2-1 στο 70’, αλλά στο 76’ οι γηπεδούχοι ξαναπήραν απόσταση ασφαλείας, κάνοντας το 3-1 με τον Κρανά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αραμπατζής στο 89’.

Ο Διαγόρας παραλίγο να πληρώσει τη χαλαρότητά του, αφού προηγήθηκε νωρίς με 2-0 κόντρα στη Σκόπελο, αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκε. Γαλογαύρος με σουτ εντός περιοχής στο 8’ και Πάσχος με πλασέ στο 17’ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μ. Βαγγόπουλου. Όμως στο 56’ και το 67’ με σουτ εκτός περιοχής του Χρυσάνθη και κεφαλιά του Συνοδινού έγινε το 2-2, για να κερδίσει στο 70’ πέναλτι, που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, ο Καλλιακούδας από τον Καραθανάση. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβελάς, ενώ ο Πάσχος έκανε το 4-2 στο 77’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπ. Καραπλιάγκου και μ’ αυτό το γκολ έφτασε τα 14 έναντι 11 του Νούσια. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Πάσχο που δόθηκε στο πρώτο μέρος. 

Με εκπληκτικό γκολ του Σφάκα στο 92’ ο Πύρασος πέρασε με 0-1 από την Αγριά κόντρα στον Θησέα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά που πήγε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Άρης Μελισσατίκων έπιασε εξαιρετική απόδοση στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Αίαντα Σούρπης. Ο Τσίρος στο 12’ με φανταστικό μακρινό σουτ έκανε το 1-0, για να έρθει ο Θεοδοσιάδης στο 55’ με ωραίο γυριστό μετά από κόρνερ να γράψει το 2-0. Στο 60’ ο Νούσιας μετά από ασίστ του Ίμπρα έκανε το 3-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Γούτσιος το 4-0 μετά από κόρνερ. Ο Μπιρτσάι στο 85' πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Αίαντα. 

Ο Ηρακλής στο Βασδέκειο κατέβαλε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής με 1-0 με γκολ από απόσταση αναπνοής του Χάρη Ασλάνογλου στο 29’ μέσα σε αναμπουμπούλα.

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τη Σκιάθο, που προωθήθηκε στην 13η θέση, ενώ την περασμένη Κυριακή ήταν στην τελευταία. Στο 35' με πανέμορφο φάουλ που κέρδισε ο Δημητρίου, ο Σαρρής έγραψε το 1-0, ενώ στο 78' ο Νικολαΐδης με πλασέ μετά από ασίστ του Βεργίνη το 2-0, για να μειώσει ο Τσιουρής σε 2-1 στο 88'. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής στην Α' ΕΠΣΘ:

Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή 1-0

Θησέας-Πύρασος 0-1

Άρης-Αίας 4-1

Διαγόρας-Σκόπελος 4-2

Σκιάθος-Απόλλων 2-1

Γ.Σ. Αλμυρού-Σαρακηνός 4-1

 

Last modified onMonday, 30 January 2017 03:51