noodles volos banner

Δεύτερη προσθήκη για Πύρασο με Γ. Ζαχαράκη

Η διοίκηση του Πυράσου ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή τη δεύτερη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τον Π. Κόκκα. Πρόκειται για τον Γιάννη Ζαχαράκη, επιθετικό με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες. Γεννημένος στις 22/4/90, έπαιξε στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Νίκη Βόλου, ΑΟ Πεύκης, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Δομοκού, Έλντερντορφ στη Γερμανία, ΑΟ Κύμης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και το τελευταίο εξάμηνο στον Ρήγα Φεραίο.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Ζαχαράκης στο σάιτ του Πυράσου επισημαίνει τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στον Πύρασο. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδος, Στέλιος Αρσένος, τον οποίον γνωρίζω και δίχως αμφιβολία μπορώ να πω πως είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες στο τοπικό ποδόσφαιρο, μεγάλη προσωπικότητα και ένας από τους καλύτερους προπονητές, που έχει μεγάλο πάθος για αυτό που κάνει και μεγάλη θέληση να αναδειχθεί, όπως άλλωστε όταν υπήρξε κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και τον εμπιστεύομαι.

Επίσης, τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον πρόεδρο του συλλόγου, Θοδωρή Στάμο, με τον οποίον είχαμε μιλήσει στο παρελθόν κι άλλες φορές για πιθανή μεταγραφή μου στον Πύρασο. Τότε δεν έγινε κάτι τέτοιο, τώρα όμως οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες και έτσι είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας που κάνει την προσπάθειά της, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Last modified onFriday, 20 January 2017 23:36