noodles volos banner

Σπουδαία ενίσχυση με Κεμάλι για τη Σκιάθο

Σπουδαία κίνηση αποτελεί για τη Σκιάθο ο Ρολάν Κεμάλι, που πηγαίνει στη νησιωτική ομάδα, για να κάνει τη διαφορά και να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Η Σκιάθος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α' ΕΠΣΘ με ένα ματς λιγότερο με έξι βαθμούς σε 12 αγώνες που έχει δώσει και σκοπεύει, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, να συνεχίσει την ενίσχυσή της. Αναλυτικά: 

"Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Ρολάντ Κεμάλι, που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι γεννημένος στις 1/12/90, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Νέους Αθλητές Νίκης, Άρη Μελισσατίκων, Γ.Σ Αλμυρού, Α.Σ Ρήγας Φεραίος, Νίκη Βόλου και Καλαμάτα.

Τη φετινή σεζόν λόγω εργασίας βρισκόταν στην Αγγλία, όπου προπονούταν και αγωνιζόταν σε ομάδα του Λονδίνου. Ο πρόεδρος του Α.Ο Σκιάθου, Γιώργος Μιτζέλος, έχοντας υπόψη την επιστροφή του στην Ελλάδα λόγω των σπουδών του, με μεθοδικές κινήσεις και προσωπικές συζητήσεις, ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τον σύλλογο για περίπου 2 μήνες. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Α.Ο Σκιάθου αναμένεται να γίνει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων την ερχόμενη εβδομάδα.

Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου. Επίσης, η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η επίτευξη της συμφωνίας είναι θέμα ωρών, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν ακόμη δύο μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί".