noodles volos banner

Ηλ. Κωτσιαρίδης: "Με σοβαρότητα και προσήλωση θα κάνουμε το νταμπλ"

Ο Κατερινιώτης Ηλίας Κωτσιαρίδης, που αγωνίζεται στον πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣΘ, Γ.Σ. Αλμυρού, μίλησε στο Pieriasport, τονίζοντας ανάμεσα στ' άλλα ότι η σοβαρότητα και η προσήλωση θα οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ήξερα ότι από την αρχή που συμφώνησα και μίλησα με τη διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού ότι είναι ένα ιστορικό και υγιές σωματείο και από την πρώτη στιγμή υπάρχει άψογη συνεργασία!

Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο και δύο αγώνες πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος βρισκόμαστε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη ομάδα...  Φιλοσοφία μας είναι το όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίο passing game και ευκολία στο σκοράρισμα.

Βασικό ρόλο που η ομάδα είναι στην πρώτη θέση παίζει το ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα με τους υπόλοιπους παίκτες, η βοήθεια του προπονητή, καθώς και η στήριξη του κόσμου σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό μας κάνει πιο δυνατούς, ώστε να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Προσαρμόστηκα γρήγορα στην ομάδα και στις απαιτήσεις και προσπαθώ με τη σκληρή δουλειά να καθιερωθώ για τις παραπάνω κατηγορίες, άσχετα με τις συμμετοχές μου στην Γ' Εθνική την οποία θεωρώ ένα σκαλοπάτι.

Σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο της ομάδας και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα πάνε όλα καλά και θα πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος, καθώς και αυτόν του Κυπέλλου.

Θέλω κλείνοντας, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία αγάπη και όμορφες γιορτές, γιατί αυτά χρειάζεται ένας άνθρωπος, για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις».