noodles volos banner

Στη Σκιάθο ο Χρήστος Δημητρίου

Σημαντική ενίσχυση για τη Σκιάθο, καθώς απέκτησε τον Χρήστο Δημητρίου, τον 23χρονο μέσο, που το καλοκαίρι είχε μεταπηδήσει στον Ρήγα Φεραίο, καταγράφοντας μία επίσημη συμμετοχή στο ματς με την Αμβρακία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο 85' ως αλλαγή. Ο παίκτης στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο στην αρχή της προετοιμασίας και χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση, αλλά επέστρεψε απόλυτα υγιής. Η ανακοίνωση του Α.Ο. Σκιάθου έχει ως εξής:

"Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Δημητρίου , που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Σ Ρήγας Φεραίος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Είναι γεννημένος στις 7/11/1993, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στη Λάρισα όπου έπαιξε για πέντε χρόνια με την φανέλα της Νέας Νίκης. Τη σεζόν 2014-2015 επέστρεψε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με την φανέλα της Ιωλκού, ενώ την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε σε Ηρακλή Βόλου και Πανιώνιο.Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το μεγάλο βήμα και εντάχθηκε στο δυναμικό του Α.Σ Ρήγας Φεραίος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου κάνοντας συντονισμένες προσπάθειες, διεξοδικές συζητήσεις και τους κατάλληλους ελιγμούς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή ένα βήμα πριν αυτός αποχωρήσει για ομάδα εκτός Θεσσαλίας! Έχει ήδη μεταβεί στο νησί της Σκιάθου, όπου έχει γνωριστεί με τους συμπαίκτες του, έχει συμμετάσχει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ενώ θα είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου για το φιλικό της επόμενης Παρασκευής με τον Α.Ο Σκοπέλου.

Το Δ.Σ, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλωσορίζουν στο νησί μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Α.Ο Σκιάθου".

Last modified onFriday, 23 December 2016 21:27