noodles volos banner

Ν. Τσιαντάκης ο αντικαταστάτης του Θ. Βλαχόπουλου στη Σκιάθο

Ο Νίκος Τσιαντάκης είναι ο αντικαταστάτης του Θανάση Βλαχόπουλου στη Σκιάθο. H ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Α.Ο Σκιάθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Νίκο Τσιαντάκη που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο προπονητικό επιτελείο της Π.Α.Ε Νίκη Βόλου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β, έχει εξειδίκευση στην στατιστική κάλυψη και τη βιντεοανάλυση αγώνων, ενώ θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα των στατιστικών στην περιοχή της Μαγνησίας, όντας άριστος γνώστης της τεχνολογίας, χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο σύγχρονα υπολογιστικά προγράμματα.

Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στις ομάδες του Ηρακλή Βόλου και της Ιωλκού, ήταν μέλος στα προπονητικά επιτελεία του Ρήγα Φεραίου και του Γ.Σ Αλμυρού, βασικός συνεργάτης του Γιώργου Καλιακούδα στο στατιστικό κομμάτι στο πετυχημένο πέρασμα του από τον Α.Ο Σκιάθου, ενώ το τελευταίο τετράμηνο ήταν βασικός συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη και του Στέφανου Ξηρόφωτου στον πάγκο της Νίκης Βόλου.

Η επιβεβαίωση της συνεργασίας είναι προσωπική επιτυχία τόσο του προέδρου Γιώργου Μιτζέλου όσο και του αντιπροέδρου και γενικού αρχηγού του συλλόγου Μάριου Τσιτσώνη, που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους την ομαλή συνεργασία των τμημάτων υποδομής με την ανδρική ομάδα αλλά και τη γενική λειτουργία του συλλόγου σε επίπεδα μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Το Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλωσορίζουν, του εύχονται καλή διαμονή στο νησί της Σκιάθου και μια πετυχημένη και ανοδική πορεία στο τιμόνι της ομάδας".

Νωρίτερα σήμερα Δευτέρα, ο Α.Ο. Σκιάθου είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Βλαχόπουλο, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το magnesiasports από χθες: "Ο Α.Ο Σκιάθου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Αθανάσιο Βλαχόπουλο. Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανάλυση όλων των θεμάτων που δημιουργήθηκαν κατά τη συνύπαρξή τους στον σύλλογο, αποφάσισαν από κοινού ότι, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το τέλος της συνεργασίας τους είναι η ορθότερη επιλογή και θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές στην επίτευξη των στόχων τους. Το Δ.Σ και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία και του εύχονται καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μιτζέλος τον ευχαριστεί προσωπικά για τις άριστες σχέσεις των δύο πλευρών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τον θεωρεί προσωπικό φίλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και υπόσχεται ότι ο Α.Ο Σκιάθου και ο ίδιος θα βρίσκεται πάντοτε σύμμαχος του στις πρωτοποριακές απόψεις που αυτός εκφράζει".