noodles volos banner

ΑΕΔ-Σκιάθος 4-2 και παραίτηση Βλαχόπουλου

Δύο γκολ σημείωσε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου σήμερα Δύο γκολ σημείωσε ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου σήμερα

Στην πιο παραγωγική της μέρα στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕ Διμηνίου νίκησε στο γήπεδό της τη Σκιάθο με 4-2. Μετά το ματς ο προπονητής της Σκιάθου Θανάσης Βλαχόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του και ευχαρίστησε για τη συνεργασία τη διοίκηση και τους παίκτες της νησιωτικής ομάδας.

Το Διμήνι προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Παλάση στο 20’ (μετά από ατομική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα εντός περιοχής), Παπαϊωάννου στο 50’ με πέναλτι και Καμπέρη στο 61’ (είχε κερδίσει το πέναλτι), πλασάροντας στην έξοδο τον Παπάρα μετά την πάσα του Χαντζή.

Ωστόσο, η Σκιάθος επέστρεψε γρήγορα στο παιχνίδι με τέρματα στο 63’ (σουτ του Σκέμπι από τα 30 μέτρα στο παραθυράκι) και το 68’ (πλάσε του Γαζέτη σε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή), μειώνοντας σε 3-2 και προσπαθώντας για την ολική ανατροπή. Ήρθε όμως το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους, που ξεκαθάρισε τα πράγματα, στο 82’ με εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (4-2).

Οι Σκιαθίτες είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Σκέμπι στο πρώτο μέρος και ένα με τον Γαζέτη στο δεύτερο.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Παϊπάης, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Παπαϊωάννου, Λούμπαρδος, Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Χαντζής, Πετρόπουλος (85' Δάρρης), Παλάσης (70' Γεωργιάδης), Καμπέρης (88' Κωστής)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Πρίφτι (55’ Τζελάι), Φερετζέλης (55’ Σαρρής), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Σταμέλος, Γαζέτης, Νικολαΐδης, Σκέμπι, Μπάμπα (55’ Τάσσος)