noodles volos banner

Επιβλητικός ο Διαγόρας, 0-3 τον Σαρακηνό στο ΕΑΚ

Επιθετική προσπάθεια του Πάσχου, που επιτηρείται από Ντουκώλη, Μπλούχο και Σουλιώτη Επιθετική προσπάθεια του Πάσχου, που επιτηρείται από Ντουκώλη, Μπλούχο και Σουλιώτη

Επιβλητικός ήταν στο ΕΑΚ ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, που νίκησε με 0-3 τον Σαρακηνό, οι άνθρωποι του οποίου παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του αντιπάλου τους. Δύο γκολ πέτυχε ο Πάσχος, που είναι πλέον μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 11 γκολ, και ένα ο Καραμανλής. 

Στο 6’  από συνδυασμό Κουβελά-Πάσχου, ο τελευταίος σούταρε, για να αποκρούσει ο Γράντας, ο οποίος, αν και πεσμένος μπλόκαρε το σουτ του Γκάμπα, που πήρε το ριμπάουντ. Στο 61’ ο Κουβελάς από το ύψος του πέναλτι είχε οριζόντιο δοκάρι μετά την πάσα του Γάρου, ενώ στο 65’ ο Πάσχος έκανε το 0-1.

Ο φορ του Διαγόρα έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας από κεφαλιά-πάσα του Καραπλιάγκου, προχώρησε και ευρισκόμενος απέναντι από τον Γράντα τον πλάσαρε σωστά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία. Στο 77’ σημειώθηκε το 0-2 πάλι από τον Πάσχο, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενό τέρμα μετά την μπαλιά-τρύπα του Καραμανλή. Τέλος, στο 80’ διαμορφώθηκε το τελικό 0-3, μετά από ατομική προσπάθεια του Κουβελά στην αριστερή πλευρά της περιοχής και πάσα πάρε-βάλε στον Καραμανλή, ο οποίος με προβολή από τη μικρή περιοχή σκόραρε.

Να τονιστεί ότι οι ηττημένοι είχαν πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν οι Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Τσαγγαράς, Τσαρδακάς και Τσάπι.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Ντουκώλης (79’ Χρυσικός), Σουλιώτης, Σούδης, Σαμαράς, Καλαμάτας (88’ Γκλαβίνης), Μπαρμπούτας, Ναιαώτης, Μπλούχος (68’ Ρέλλος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Βουραζέρης, Καραμανλής, Γαλογαύρος (85’ Χολέβας), Κ. Καραπλιάγκος, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας, Πάσχος, Γάρος (72’ Λουφόπουλος), Γκάμπας (84’ Σιαμέτης)