Logo
Print this page

«Είμαστε θιγμένοι με την ανακοίνωση του ΓΣ Αλμυρού»

Απάντηση στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού έδωσε με δική της ανακοίνωση η διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, στην οποία επισημαίνει ότι κακώς οι Αλμυριώτες κάνουν λόγο για αποκλειστικά δικούς του φιλάθλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του σταδίου Αθ. Ραγάζος, αφού σ’ αυτές υπήρχαν πάρα πολλοί δικοί τους φίλαθλοι αλλά και ουδέτεροι. Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Με αφορμή μια ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΔΙΑΓΟΡΑ, αισθανόμαστε τουλάχιστον θιγμένοι, καθώς επίσης ότι έχουμε την υποχρέωση να αποκαταστήσουμε άμεσα την αλήθεια σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους μας.

Κύριοι του ΓΣΑ, το να βαφτίζετε “φίλους της ομάδας σας, όλους όσους κατέκλυσαν από άκρη σε άκρη το γήπεδο” προσβάλλει τόσο τους πολυπληθείς φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ που ήταν στο γήπεδο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, όσο και τους ουδέτερους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων που ήρθαν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι πρωτοπόρων.

Τόσο εσείς όσο και αυτοί που ήταν στο γήπεδο γνωρίζουν την αλήθεια. Για τους 9 από τους 10 που εικονίζονται σε φωτογραφίες (σ.σ. δημοσιεύτηκαν σε σάιτ του Αλμυρού) έχουμε στη διάθεσή σας ονόματα και διευθύνσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι πρώτη φορά τους είδατε στο γήπεδό σας και δε θα τους ξαναδείτε, αφού είναι φίλαθλοι του ΔΙΑΓΟΡΑ. Και κάτι τελευταίο, τη σημαία εκεί στο κέντρο της κερκίδας την κρέμασαν φίλαθλοι του ΓΣΑ;»

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]