noodles volos banner

Τρίποντο στο 85’ με Βαλωτή για τον Σαρακηνό

Ο Βαλωτής πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Σαρακηνό Ο Βαλωτής πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Σαρακηνό

Ακόμη ένα τρίποντο για τον Σαρακηνό στο τέλος ενός αγώνα με τον Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο μετά απ’ αυτά με τον Παγασητικό και τη Σκιάθο. Οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 1-2 στα Κανάλια του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 85’ με τον Βαλωτή, που πέρασε και τον τερματοφύλακα Μουράβα μετά από πάσα του Σαμαρά και πλάσαρε σε κενό τέρμα από πλάγια θέση.

Οι Βολιώτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 9’ μετά από παράλληλη σέντρα του Σαμαρά και προβολή του Νιαώτη, ενώ θεωρούν ότι μέχρι το 27’ που έγινε το 1-1 από τον Φώτου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλείου (ο οποίος έκλεψε την μπάλα στη δεξιά πλευρά), έπρεπε να είχαν πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα βάσει των ευκαιριών που είχαν.

Ο Απόλλων είχε τη μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 52΄, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου και εκτέλεσε ο Φώτου απέκρουσε ο Κοντογιάννης, ενώ στο 70’ χάθηκε για τους γηπεδούχους τετ-α-τετ με τον Γιαννακούρα.

Πάντως και ο Σαρακηνός μετά το χαμένο πέναλτι του αντιπάλου του είχε τις δικές του ευκαιρίες με Σαμαρά, Φραγκογιάννη και Νιαώτη και μαζί την καλή ψυχολογία και τελικά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ, όπως σημειώσαμε, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Καναλίων έπαιζε ήδη από το 82’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπουρνάκη, ενώ είχε τραυματιστεί και ο Καράνταγλης, που είχε μία περισσότερο τυπική παρουσία μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Κώστα Ρέππου αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες της τελευταίας στιγμής Ανέστη Μαστακούλη και Χίντα, ενώ ο Τσιουρής ήταν στη Αθήνα για το μνημόσυνο του πατέρα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: Μουράβας, Πάντσιος (52’ λ .τρ. Μαστακούλης Γ.), Φέιζο, Γεωργουλάκος (46’ Μπουρνάκης), Φώτου, Παναγιωτάκης, Καλαμίδας, Βασιλείου, Γιαννακούρας, Μάρκου, Καράνταγλης

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Μπλούχος (46’ Ρέλλος), Καλαμάτας, Ιωάννου, Σούδης (75’ Δουλάς), Σαμαράς, Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Νιαώτης (90’ Γούτσιος), Ντουκώλης