noodles volos banner

Έκανε δικό του το ντέρμπι, 1-0 ο Γ.Σ. Αλμυρού τον Διαγόρα

Ξανά τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με 1-0 του Διαγόρα και αποσπάστηκε απ’ αυτόν τρεις βαθμούς, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο με την Ακρόπολη. 

Το πρώτο «αχ» στην κερκίδα ακούστηκε στο 9’ στο γύρισμα του Κοντοβά για τον Κρανά, που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά. Γενικότερα όμως το πρώτο μέρος ήταν φτωχό και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 45’, για να δουν οι θεατές μία μεγάλη φάση, καθώς τότε ο Κοντοβάς βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Βουραζέρη μετά από μπαλιά του Ν. Βούλγαρη, αλλά ο τερματοφύλακας του Διαγόρα απέκρουσε το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1’) ο Διαγόρας απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Γκάμπα να περνά διαγώνια στον Γάρο, ο οποίος ολομόναχος από πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ο Γάρος ήταν πρωταγωνιστής της φάσης του 54ου λεπτού, όταν έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και αφού προχώρησε επιχείρησε να κρεμάσει εκτός περιοχής τον Χαλάτση, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Νωρίτερα, στο 47’, ο Κωτσιαρίδης έκανε το πλασέ στην κίνηση εντός περιοχής, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατό και οι αμυνόμενοι του Διαγόρα απομάκρυναν εύκολα στη μικρή περιοχή.

Στο 61’ με ανοιχτή την άμυνα του Διαγόρα, ο ΓΣ Αλμυρού βγήκε στην κόντρα, με τον Κοντοβά να δίνει από τον άξονα στα δεξιά για τον Κωτσιαρίδη κι αυτός με δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής ολομόναχος νίκησε τον Βουραζέρη κι έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα είχαμε τη σέντρα-σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σπ. Καραπλιάγκου από τα δεξιά και λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Στο 76’ ο Κοντοβάς από το ημικύκλιο έκανε το σουτ πάνω από τα δοκάρια λίγο έξω από την περιοχή, ενώ στο 92’την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια στην αντεπίθεση του Κρανά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Φαράντος (46’ Καψιώτης), Μακανίκας, Παυλίδης, Κυριάκος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Κωτσιαρίδης, Αραμπατζής (69’ Πλαβός), Βούλγαρης Ν. (57’ Τσόγκας), Κοντοβάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καλιακούδας (74’ Καρατζιώλης), Γάρος (72’ Κόκκας), Κουβελάς, Γκάμπας, Πάσχος (80’ Καπούλας)

 

Last modified onMonday, 21 November 2016 19:53