noodles volos banner

Έκοψε βαθμούς η ΑΕΔ από τον Διαγόρα με λευκή ισοπαλία

Απώλεια στην έδρα του για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Διμηνίου, η οποία έδειξε ένα συμπαγές σύνολο με σωστή τακτική και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και είχε τις φάσεις για να κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι σπατάλησαν το πρώτο μέρος, όπου δεν ήταν αυτοί που έπρεπε, αλλά ανέβηκαν στο δεύτερο, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν.

Στο 23’ μετά από σέντρα του Γκάμπα από τα δεξιά, ο Πάσχος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα του Διμηνίου, ενώ στο 42’ η σέντρα του Κουβελά είχε ως αποδέκτη πάλι τον Πάσχο, που με το κεφάλι έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Τριανταφύλλου μπλόκαρε. Άστοχο ήταν από καλή θέση το σουτ του Σπ. Καραπλιάγκου στο 44’.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι φάνηκαν επικίνδυνοι τρεις φορές. Στο  56’ ο Σπ. Καραπλιάγκος βρήκε τον Κουβελά, που δεν κατόρθωσε να νικήσει με το κεφάλι μέσα από τη μικρή περιοχή τον Τριανταφύλλου, ενώ στο 75’ και το 82’ σημειώθηκαν δύο παρόμοιες φάσεις. Στην πρώτη περίπτωση,  μετά από εκτέλεση κόρνερ, επικράτησε αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή και κανείς δεν μπορούσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη επτά λεπτά μετά με Πάσχο και Γάρο.

Σε ό,τι αφορά τις φάσεις των φιλοξενούμενων, στο 10΄ο Πετρόπουλος προτίμησε την πάσα, ενώ ήταν μόνος και χάθηκε η ευκαιρία, ενώ στο 51' ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά την πάσα του Χαντζή δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Στο 62' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, γιατί θεωρούν ότι κακώς ανέκοψε με επιθετικό φάουλ τον Πετρόπουλο, που έβγαινε σε τετ-α-τετ, για να έρθει στο 85' η μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Θωμά Μακρή, όταν ο Δημουλάς στη μικρή περιοχή καθυστέρησε χαρακτηριστικά να σουτάρει μετά την πάσα του Πετρόπουλου.

Τέλος, τα καλύτερα έχουν να πουν για τον Σαρρή οι άνθρωποι του Διαγόρα, θεωρώντας πως έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας και ότι ήταν πραγματικά άψογος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Κ. Καραπλιάγκος (75’ Γαλογαύρος), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καρατζιώλης (60’ Καλλιακούδας), Πάσχος, Καπούλας (55’ Γάρος), Γκάμπας

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Παπαϊωάννου, Λούμπαρδος, Ζαρίφης (70' Δημουλάς), Χαντζής (87' Μπέης), Χατζησταμάτης, Γεωργιάδης (82' Ανδρέου), Καμπέρης, Πετρόπουλος