noodles volos banner

Ισοφαρίστηκε στο 90' και κέρδισε στο 91' ο Σαρακηνός

Φάση από το σημερινό ματς Φάση από το σημερινό ματς

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο ΕΑΚ, αφού η Σκιάθος ισοφάρισε τον Σαρακηνό σε 1-1 στο 90’, αλλά στο επόμενο λεπτό δέχθηκε γκολ, με συνέπεια η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να πάρει το τρίποντο με 2-1.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να είναι αρχικά πιο πιεστικοί, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν. Στο 14’ ο Σαρρής σκόραρε με το κεφάλι σε κενή εστία, αλλά είχε πάρει πιο μπροστά την μπάλα με τα χέρι και το γκολ ακυρώθηκε, ενώ στο 20’ ο πρωταγωνιστής της προηγούμενης φάσης έδωσε έτοιμο γκολ στον Φερετζέλη, που φάτσα με το τέρμα έξω από τη μικρή περιοχή έστειλε την  μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 28’, ο Σαρακηνός, που κέρδισε στο πρώτο 45λεπτο πολλά κόρνερ και φάουλ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, απείλησε με το τακουνάκι του Βαλωτή, μετά τη συρτή μπαλιά από τα δεξιά του Δημητριάδη, ενώ στο 41’ το σουτ του Σαμαρά εκτός περιοχής μπλόκαρε ο Παπάρας.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και τα τρία τέρματα της συνάντησης. Αρχικά στο  60’ με διαγώνιο αριστερό σου του Σαμαρά μέσα από την περιοχή έγινε το 1-0, αλλά στο 90’ η Σκιάθος ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Νικολαΐδη μετά από λανθασμένη έξοδο του Γράντα. Όμως στο επόμενο λεπτό ο Σαρακηνός απάντησε και πήρε τη νίκη εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Ο Βαλωτής έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Νιαώτης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το τελικό 2-1, με τη συνάντηση να έχει χιτσκοκικό φινάλε.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γραντάς, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Καλαμάτας, Ντουκώλης (69’ Νιαώτης), Σαμαράς (92’ Δουλάς), Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Μπλούχος (75’ Ρέλλος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Σταμέλος Γ. (80’ Βεργίνης), Τζελάι Αλεξ. (57’ Γκιαουράκης), Τουρναβίτης, Γραβάνης, Μπρέγκου, Τάσος, Γαζέτης, Σαρρής, Φερετζέλης (66’ Νικολαΐδης), Μπάμπα