noodles volos banner

Β. Τάχος: «Είμαστε “γεμάτοι”, το άγχος ο Αλμυρός»

Με τον Μιχάλη Τσουκάλη να είναι έτοιμος να αγωνιστεί, αφού έβγαλε την προπόνηση της Παρασκευής, ενώ είχε προφυλαχθεί στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Παγασητικό, θα υποδεχθεί η Ακρόπολη στην κατά συνθήκη έδρα της, το γήπεδο του Αερινού, τον Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή. Απολύτως εντάξει είναι και  Μιχολίτσης, που έπαιξε στο τέλος με τον Παγασητικό, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ενώ και οι Τριχόπουλος, Παππάς, Τασιούδης, Παλάντζας έδειξαν σε αγωνιστικό επίπεδο θετικά σημάδια στην ίδια αναμέτρηση, αφού πήγαν αρκετά καλά.

Τιμωρημένος είναι ο Πασσιάς, αφού δεν ξεχρέωσε στο Κύπελλο, εφόσον δε μεταφέρονται οι ποινές από το πρωτάθλημα (είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τον Διαγόρα), ενώ εξακολουθούν να είναι τραυματίες οι Μόσιος και Χάνος.

Ο Βαγγέλης Τάχος, προπονητής της Ακρόπολης, δήλωσε στο magnesiasports για το ματς με τον ΓΣΑ: «Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά και “γεμάτοι” από επιλογές. Είναι ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο, αλλά εμείς δεν κοιτάμε ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος, αλλά κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ο Γυμναστικός έχει το άγχος και η πίεση γι’ αυτόν είναι μεγαλύτερη. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για κανέναν. Θα είναι ένα ματς με αγωνιστική ένταση και ο αντίπαλος είναι πεπειραμένος».