Logo
Print this page

Για την πρώτη νίκη έδρας ο Παγασητικός

Τρία ματς ως γηπεδούχος έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Παγασητικός, αλλά σε κανένα δεν κατόρθωσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, αφού στην πρεμιέρα με τον Γ.Σ. Αλμυρού έχασε 2-4, ενώ στη συνέχεια έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Πρωτεσίλαο και ηττήθηκε με 0-1 από τον Σαρακηνό στο 87’.

 Σε ένα δύσκολο ματς, αυτό με τον Άρη Μελισσατίκων το Σάββατο στη Νεάπολη, θα προσπαθήσει για το πρώτο τρίποντο εντός έδρας, με την ομάδα των Αλυκών να κουβαλά και την κούραση από το παιχνίδι με την Ακρόπολη, που διήρκεσε 120 λεπτά λόγω παράτασης. Ο τεχνικός του Παγασητικού, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, δήλωσε για την  αναμέτρηση με τον Άρη:

«Αφήνουμε πίσω μας τον θεσμό του κυπέλλου, τον οποίο αποχαιρετίσαμε με μια σπουδαία εμφάνιση 120 λεπτών, παρόλ’ αυτά δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Μέσα σε δυο μέρες προσπαθούμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και αποφασισμένοι στο ματς με τον Άρη Μελισσατίκων, μια ομάδα, η οποία γνωρίζουμε ότι έχει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, εμείς έχουμε να αντιπαρατάξουμε τον ενθουσιασμό και τη δίψα για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα μας. Πιστεύω να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου για τα Σάββατο, έτσι ώστε να επιλέξω στους πρώτους ένεκα αυτούς που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]