Logo
Print this page

Σύσσωμος ο Ηρακλής επισκέφθηκε τον Πολυμέρου στο νοσοκομείο

Μια μικρή έκπληξη επεφύλαξαν παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Ηρακλή Βόλου στον Σπύρο Πολυμέρου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, έπειτα από την εγχείρηση στην οποία επεβλήθη (λόγω σοβαρού κατάγματος στο πόδι έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Πανθεσσαλικού).

Όλοι μαζί μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη, τον επισκέφθηκαν με σκοπό να του εκφράσουν την αγάπη τους, τη συμπαράστασή τους, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Του προσέφεραν μία τούρτα με το σήμα της ομάδας του, του Ηρακλή, και ένα μπλουζάκι με σύνθημα «Σπύρο ψυχάρα για πάντα Ηρακλάρα». 

1polymerou

Εμφανώς συγκινημένος από την έκπληξη που του επιφύλαξαν, ο Σπύρος Πολυμέρου δήλωσε: «Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό τιμ και όλο το επιτελείο του Ηρακλή Βόλου, οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν του τροχαίου ατυχήματός μου, βρέθηκαν σύσσωμοι στο πλευρό μας, ωσάν οικογένεια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την καλύτερη ιατρική μου περίθαλψη. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι, αν και έπεσαν από τα σύννεφα, όπως και η διοίκηση, όταν ενημερώθηκαν για το περιστατικό, βρέθηκαν γρήγορα κοντά μου συμπαραστεκόμενοι κι εκφράζοντας την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου, δίνοντάς μου κουράγιο, για να αντιμετωπίσω έναν ακόμη δύσκολο αγώνα.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Η σκέψη μου θα τους συνοδεύει σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε αγώνα, ενώ μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα τους χειροκροτώ και θα τους ενθαρρύνω από την κερκίδα. Παράλληλα, ελπίζω το συντομότερο δυνατό να βρεθώ και πάλι μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση μου και δίπλα τους ως συμπαίκτης τους. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι συμπαίκτης σας και αγωνιζόμαστε για την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Βόλου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό που με χειρούργησε,τον κ. Παυλόπουλο, την προϊσταμένη κι όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]