noodles volos banner

Με πέντε απουσίες και “φρέσκα” πόδια στο Κύπελλο ο Παγασητικός

Να πανηγυρίσει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θέλει ο Θ. Ανδρουτσόπουλος και οι παίκτες του Να πανηγυρίσει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θέλει ο Θ. Ανδρουτσόπουλος και οι παίκτες του

Οι απουσίες των Ζιώγα, Στρούγγη, Μπραχόλι, Βασίλη και Γιάννη Μιχαλόπουλου αλλά και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναγκάζουν τον τεχνικό του Παγασητικού, Θ. Ανδρουτσόπουλο, να ρίξει στην αυριανή μάχη για το Κύπελλο με την Ακρόπολη στο Αερινό παίκτες που είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, κάνοντας φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα. Ο 42χρονος προπονητής δήλωσε σχετικά στο magnesiasports:

"Επιστρέφουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, αφήνοντας πίσω μας μια εμφάνιση με θετικό πρόσημο κόντρα στον Σαρακηνό. Με την Ακρόπολη είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες λόγω του εργάσιμου της ημέρας για τους παίκτες μας. Σκοπός μας είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση, παρουσιάζοντας μια 11αδα ανταγωνιστική, με όσο δυνατόν περισσότερα παιδιά που έχουν "φρέσκα" πόδια, γιατί και το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι σε σύντομο χρόνο μπροστά μας. Είμαστε πια ανταγωνιστικοί με όλους μας τους αντιπάλους κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό. Εύχομαι να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι και να γυρίσουμε πίσω με την πρόκριση».