noodles volos banner

Ανακοίνωση Παγασητικού: «Επιτέλους, αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Γ. Τασιόπουλου στον αγώνα με την ΑΕ Διμηνίου το Σάββατο στο ΕΑΚ εξεδωσε η διοίκηση του Παγασητικού, στην οποία διατυπώνει και παράπονα για τη φιλοξενία της γηπεδούχου ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Τρία χρόνια Παγασητικός… Τρία χρόνια παρουσίας μετά την επανεμφάνισή μας για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και με πολλή υγεία. Μία ομάδα, η οποία θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και που δεν έχει βγάλει ποτέ ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

 Κύριοι, επιτέλους, σας παρακαλούμε, αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δώστε μας ό,τι ακριβώς δίνετε και στις άλλες ομάδες, το 50-50. Μόνο ποδόσφαιρο θέλουμε να παίξουμε. Δεν είναι δυνατόν σ’ ένα παιχνίδι που εμείς προηγούμαστε, ο διαιτητής να μας ισοφαρίζει δίνοντας τέτοιο πέναλτι στον αντίπαλο, ενώ το πρώτο σφύριγμα υπέρ μας το παίρνουμε στο 80’ και μάλιστα αδίκως. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν πήραμε ούτε ένα σφύριγμα.

Σας παρακαλούμε κύριοι, αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τίποτα παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο ότι για τον διαιτητή Γ. Τασιόπουλο υπάρχουν παράπονα και από τις δύο ομάδες και δημιούργησε εντάσεις στην κερκίδα και στους πάγκους με τις αποφάσεις του.

Αγαπητοί διαιτητές, αφήστε τους ποδοσφαιριστές να είναι πρωταγωνιστές στο γήπεδο και μην τραβάτε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας. Ελπίζουμε αυτή να είναι η πρώτη και τελευταία ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας μας.

Υ.Γ. 1: Επισημαίνουμε την έλλειψη φιλοξενίας της κατά τα άλλα συμπαθέστατης αγωνιστικά ομάδας της ΑΕ Διμηνίου. Μέλη της διοίκησής μας άκουσαν τον προπονητή της γηπεδούχου να λέει «αφήστε τους να πάνε να ξεντυθούν αλλού» και την παρότρυνση των οπαδών της ομάδας του Διμηνίου προς τους παίκτες τους «σπάστε τους τα πόδια».

Υ.Γ. 2: Πώς είναι δυνατόν ο διαιτητής να καλεί τους βοηθούς στο κέντρο του γηπέδου και να διακόπτει τον αγώνα, με σκοπό να αποβάλει τον γενικό αρχηγό του Παγασητικού, ο οποίος απλώς ρώτησε τον διαιτητή αν θα δώσει κι άλλο πέναλτι. Απ’ όσο ξέρουμε σύσκεψη των διαιτητών στο κέντρο του γηπέδου γίνεται μόνο σε περιπτώσεις επεισοδίων.

Υ.Γ. 3: Οι διοικούντες της ομάδας μας δεν κατανόησαν την απειλή του κ. Μακρή κατά την ανάπαυλα προς τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας «μην ξαναμιλήσεις, γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα».

Μετά τιμής, το Δ.Σ. του Α.Σ. Παγασητικός Αλυκών