Logo
Print this page

Μ. Βαγγόπουλος: "Επικίνδυνη ομάδα η Ακρόπολη"

Με μοναδική απουσία αυτή του Καλιακούδα, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο ματς με τον Αίαντα στη Σούρπη και υπολογίζεται θα επιστρέψει στο μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το Κύπελλο στις 9 Νοέμβρη), θα φιλοξενήσει ο Διαγόρας την Ακρόπολη την Κυριακή στο Στεφανοβίκειο.

Ο προπονητής Μιχάλης Βαγγόπουλος δείχνει ότι υπολογίζει ιδιαίτερα την αντίπαλό του κι αυτό φαίνεται στις δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports:

«Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Μπορεί να της λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες, ο Χάνος και ο Μόσιος, αλλά δε στέκομαι στις απουσίες, γιατί και εμείς δε θα έχουμε τον Καλιακούδα. Η Ακρόπολη είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά εκτός έδρας, γιατί έχει γρήγορους παίκτες, που μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στους πρωτοπόρους για όσο διάστημα μπορέσουμε. Εκείνο που θέλω να τονίσω ότι θα υπάρχουν πάντα ανακατατάξεις, αφού θα γίνονται συχνά εκπλήξεις. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]